Actuele statuswaarden worden niet in app weergegeven

De actuele statuswaarden van de Miele apparaten worden niet door de Miele app weergegeven. Je Miele apparaat is verbonden met je wifi-netwerk (thuisnetwerk), maar de Miele app geeft geen actuele statuswaarden weer of geeft de melding Apparaat niet verbonden.

Je apparaat is verbonden, maar het wifi-signaal is niet sterk genoeg.

Je kunt de signaalsterkte op het Miele apparaat controleren.
Als de signaalsterkte niet voldoende is, raden we je aan een wifi-repeater te installeren.

De signaalsterkte is op het Miele apparaat zichtbaar onder Instellingen > Miele@home > Module-instellingen > Module-informatie > Signaalsterkte.

Signaalsterkte wifi Gen6000:

• 0–15 = een betrouwbare werking wordt niet gegarandeerd

• 16–30 = werking mogelijk

• 31–100 = betrouwbare werking mogelijk

Signaalsterkte wifi Gen7000:

• • = een betrouwbare werking is niet mogelijk

• •) = een betrouwbare werking wordt niet gegarandeerd

• •)) = werking mogelijk

• •))) = betrouwbare werking mogelijk

De signaalsterkte van de wifi is slechts een grove richtwaarde, om de betrouwbaarheid van het gebruik te beoordelen. Een bindende uitspraak is hiermee niet mogelijk. Overige invloeden kunnen zijn:

• personen of voorwerpen in de ruimte

• open of gesloten deuren

• verschoven voorwerpen

• veranderende radiobronnen of storingen

• storingen door magnetrons