Apparaat na update niet met Miele app verbonden

Het apparaat is na een update van de Miele app niet meer met de Miele app verbonden.

De veiligheidssleutel is ongeldig of verlopen.

De veilige verbinding tussen je in het netwerk opgenomen Miele apparaat en de Miele server is onderbroken of ongeldig geworden.

Breng een nieuwe verbinding tot stand. Ga hierbij als volgt te werk:

1. Log handmatig uit bij de Miele app via Profiel > Profielinstellingen > Afmelden ….

2. Meld je opnieuw aan via Inloggen/Registreren > Inloggen.

Wanneer je opnieuw inlogt, wordt de veiligheidssleutel vernieuwd en wordt het Miele apparaat weer in de Miele app weergegeven.