E-mailadres reeds bekend bij aanmelding

Het e-mailadres is reeds bekend bij de aanmelding. U wilt via de Miele app of de Miele website een Miele gebruikersaccount aanmaken en krijgt de melding dat uw e-mailadres al bekend is.

U beschikt al over een Miele gebruikersaccount die via de Miele app of de Miele website is aangemaakt.

Meld u aan met uw bestaande Miele gebruikersaccount.

Als u het wachtwoord niet meer weet, gebruikt u de functie “Wachtwoord vergeten?”.

De functie “Wachtwoord vergeten?” is in de Miele app en op de Miele website in het aanmeldscherm beschikbaar.