Foutcode 3.3.7 Toevoegen Miele toestel mislukt

Het toevoegen van een Miele toestel in de Miele app wordt met foutcode 3.3.7 afgebroken. Het zoeken naar het Miele toestel in het WiFi-netwerk is niet gelukt. De volgende tekst wordt in de app weergegeven: “Wij konden uw Miele toestel niet vinden in uw WiFi-netwerk. Probeer het nog eens. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan terug naar de 2e stap.” Of “Wij konden uw Miele toestel niet vinden in uw WiFi-netwerk. Probeer het nog eens. Als het probleem zich blijft voordoen, ga dan terug naar de 2e stap. Optioneel kunt u zoeken op IP-adres.” Voor iOS 14 wordt een extra opmerking weergegeven: “Let op: controleer in de instellingen van uw smartphone of de app toestemming heeft gekregen voor Lokaal netwerk.”

Het Miele toestel is met een andere Miele gebruikersaccount verbonden. Een reeds verbonden Miele toestel kan alleen met een Miele gebruikersaccount worden verbonden.

Controleer of het toestel dat in een netwerk dient te worden opgenomen reeds is verbonden met een Miele gebruikersaccount met een ander e-mailadres.

Meld u met de juiste gebruikersaccount aan.