Foutcode 401 in app

In de Miele app wordt de foutcode 401 weergegeven.

Ongeldige veiligheidssleutel

Foutcode 401 betekent dat de veilige verbinding tussen je smartphone/tablet en de Miele server is onderbroken of ongeldig is geworden. Dit kan komen door een wijziging in het gebruikersaccount, bijvoorbeeld wanneer een nieuw wachtwoord is aangevraagd via myMiele Club. Als je vervolgens een actie in de app selecteert zonder je opnieuw aan te melden, verschijnt de genoemde melding.

Meld je af bij de Miele app (Profiel > Profielinstellingen > Afmelden) en meld je vervolgens weer aan.