Foutcode 500 in app

In de Miele app wordt de foutcode 500 weergegeven.

De Miele app krijgt geen toegang tot het huishoudelijke apparaat.

Foutcode 500 betekent dat de Miele app toegang probeert te krijgen tot het huishoudelijke apparaat. Het huishoudelijke apparaat is echter netwerktechnisch niet bereikbaar (bijv. geen wifi-ontvangst of het apparaat zit zonder stroom).

Controleer of de wifi van je router is ingeschakeld. Veel routers beschikken over een ledverlichting die de status van de wifi weergeeft.

Controleer of tussen het huishoudelijke apparaat en je thuisnetwerk een actieve wifi-verbinding aanwezig is.

Controleer de ontvangstkwaliteit van de wifi in het display van het huishoudelijke Miele apparaat.

Herstel indien nodig de wifi-verbinding van je huishoudelijke Miele apparaat met je wifi-netwerk.