Functies van het apparaat niet beschikbaar in app

De functies van het apparaat zijn niet meer beschikbaar in de Miele app.

Het huishoudelijke apparaat was tijdens een update van de wifi-module uitgeschakeld.

Je hebt in de Miele app onder Profiel > Instellingen > Updates een beschikbare update van de wifi-module geïnstalleerd. Na de update ontbreken de functies in de Miele app.

Schakel het huishoudelijke apparaat in. Vervolgens zijn de gebruikelijke functies weer beschikbaar in de Miele app.

Na onderhoud aan de cloudserver is de verbinding met de wifi-module onderbroken.

Schakel het huishoudelijke apparaat uit en weer in. Vervolgens zijn de gebruikelijke functies weer beschikbaar in de Miele app.