Geen of meerdere pushberichten ontvangen

Je ontvangt geen of meerdere pushberichten op je smartphone/tablet. Waarom de bezorging van pushberichten in de tussentijd niet naar verwachting werkt, is op afstand moeilijk te zeggen.

Pushberichten zijn gedeactiveerd voor de Miele app.

Controleer of je pushberichten voor de Miele app in het algemeen hebt toegestaan.

• Voor Apple-apparaten: ga op je smartphone naar Instellingen > Berichten > Miele app en activeer de instelling Berichten toestaan.

• Voor Android-apparaten: ga op je smartphone naar Instellingen > Meldingen > Miele app en activeer de instelling Meldingen toestaan.

Je zou de pushberichten nu weer op de gebruikelijke wijze moeten ontvangen.

Berichten zijn gedeactiveerd in de Miele app

Controleer in de instellingen van de Miele app of je pushberichten hebt geactiveerd door de volgende stappen in de Miele app uit te voeren:

Selecteer in de Miele app het tabblad Start en vervolgens het apparaat waarop je pushberichten wilt ontvangen.

Open de instellingen voor het apparaat door op het tandwieltje te tikken.

Vervolgens kun je onder Berichten de optie Status of Storing selecteren.

Als beide opties al zijn aangevinkt, schakel je de opties 1 keer uit en vink je de opties opnieuw aan. Voer deze stap 2 keer uit.

Nu zou je de pushberichten weer op de gebruikelijke wijze moeten ontvangen.

Verouderd wachtwoord

Het kan zijn dat het wachtwoord verouderd is. Wijzig je wachtwoord in de Miele app of vraag een nieuw wachtwoord aan via de functie Wachtwoord vergeten in de Miele app.

Log uit bij de Miele app.

Wis alle gegevens/de cache van de Miele app.

De-installeer de Miele app.

Download de Miele app opnieuw en meld je aan.

Ga akkoord met alle vragen in de Miele app.