Ondersteuning van screenreaders (barrièrevrij)

VoiceOver

VoiceOver is een in Apple-toestellen geïntegreerde functie voor het voorlezen van beeldscherminhoud en vergemakkelijken van de bediening voor gebruikers met een visuele beperking.

• Onthoud dat de VoiceOver-functie niet ondersteund wordt in de Miele app vanaf versie 4.0. De ondersteuning van de VoiceOver-functie is gepland voor een latere versie van de Miele app.

TalkBack

TalkBack is een in Android-toestellen geïntegreerde functie voor het voorlezen van beeldscherminhoud en vergemakkelijken van de bediening voor gebruikers met een visuele beperking.

• Onthoud dat de TalkBack-functie niet ondersteund wordt in de Miele app vanaf versie 4.0. De ondersteuning van de TalkBack-functie is gepland voor een latere versie van de Miele app.