Onjuiste tijd voor “Start om/Einde om”

De Miele app toont bij de voorprogrammering op mobiele Android-apparaten met Android-versie 14 de verkeerde starttijd.

De oorzaak is een softwarefout in combinatie met Android 14.

Het gaat om de volgende toestellen:

• Mobiele Android-toestellen met Android-versie 14.

• Huishoudelijke toestellen van Miele met voorprogrammeringsfunctie.

Storingsbeeld:

• In de Miele app wordt voor een programma een latere programmastart geselecteerd (Start om/Einde om).

• De Miele app geeft in het programma-overzicht een andere tijd weer dan de ingestelde tijd.
    Voorbeeld: de ingestelde starttijd is 9:00 uur, maar het veld Start om in het programma-overzicht geeft 11:00 uur aan.

• Als verder wordt gegaan met de programma-instellingen, wordt het programma met de verkeerde tijd gestart.

Installeer de Miele app versie ≥ 4.12 zodra deze beschikbaar is.