Reinigingsschema/AutoStart in de Miele app aanmaken

Het apparaat moet in het netwerk zijn opgenomen en verbonden zijn met een voldoende sterke wifi.

De volgende instellingen moeten op het apparaat zijn geactiveerd:

• Afstandsbediening

• Mobile Start

• AutoDos

• Apparaat is uitgeschakeld

Ga als volgt te werk:

1. Selecteer het apparaat in de lijst met apparaten.

2. Schakel het apparaat in.

Het apparaat geeft nu de programmakeuze weer.

Als het apparaat een melding weergeeft, moet de oorzaak van deze melding worden weggenomen. Pas daarna kan er een reinigingsschema/AutoStart worden aangemaakt.

3. Navigeer naar de AutoStart-tab en druk op Nieuw schema toevoegen.

4. Maak het reinigingsschema/AutoStart aan door de benodigde informatie in te voeren en op Opslaan te drukken.