Systeemvereisten voor wifi

Je probeert een voor wifi geschikt Miele apparaat te verbinden met het thuisnetwerk, maar om onverklaarbare redenen lukt dit niet.

Controleer of het thuisnetwerk voldoet aan de voorwaarden op www.miele.com/systemrequirements.

Zorg ervoor dat je voor je wifi-verbinding een beveiligde versleutelingsmethode configureert. Wij adviseren je hierbij gebruik te maken van de veilige WPA2-versleuteling met een veilig wachtwoord. Informatie over de ondersteuning van de WPS push button en de activering ervan kun je in de gebruiksaanwijzing van je wifi-router lezen.
Wifi-verbindingen die worden voorafgegaan door een captive portal (voorafgaande netwerkpagina's, zoals in hotels) kunnen op dit moment niet worden gebruikt voor verbinding met een netwerk.