Ondersteuning voor uwKoffie

Opwarmfase duurt erg lang

De opwarmfase van de koffiemachine duurt erg lang.

Het toestel is verkalkt.

Ontkalk het toestel.

Stel de waterhardheid een niveau hoger in.

De deur van het toestel is tijdens de opwarmfase geopend.

Als de deur van het toestel tijdens de opwarmfase is geopend (bijvoorbeeld om het waterreservoir te vullen met vers water), wordt het verwarmingselement gedurende deze tijd uitgeschakeld. Daardoor wordt het toestel niet verder verwarmd. Het toestel verwarmt alleen als de deur is gesloten.

Sluit de deur tijdens de opwarmfase.

Om de koffiemachine grondig en behoedzaam te reinigen, adviseren wij de Miele producten die het apparaat tegelijkertijd onderhouden.