Een belofte die blijft. 125 jaar kwaliteit.

Vier ons 125-jarig jubileum samen met ons en ontdek onze speciale collectie:
- 125 Edition modellen, met speciale prijzen, innovatieve functies en gratis accessoires 
- 125 Gala Edition modellen, met gratis 125 weken verlengde garantie, gratis accessoires en innovatieve functies
Bovendien is een aantal geselecteerde keukentoestellen nu verkrijgbaar in een exclusieve matzwarte kleur.*

Al sinds de ontwikkeling en levering van onze allereerste melkcentrifuge in 1899 zijn onze filosofie en passie niet veranderd: Immer Besser. Door kwaliteit en innovatie verbeteren wij uw huis en leven steeds weer met exclusieve designs, handige functies en intelligente toestellen.

 

Onze jubileumcollectie

Verwen uzelf met speciale aanbiedingen

 

 

125 Edition en Gala Edition: hoogwaardige toestellen, nog meer voordeel

Onze hoogwaardige toestellen worden nu aangeboden met gratis accessoires, innovatieve functies en een gratis met 125 weken verlengde garantie*.
- 125 Edition modellen, met speciale prijzen, innovatieve functies en gratis accessoires 
- 125 Gala Edition modellen, met gratis 125 weken verlengde garantie, gratis accessoires en innovatieve functies
 

Alle 125 jaar Miele toestellen zijn verkrijgbaar bij onze Miele verdelers en in de Miele Experience Centers.

 

Lagere prijzen. Gratis accessoires. Met 125 maanden verlengde garantie.

Vier het 125-jarige jubileum van ons merk en profiteer van actieprijzen en gratis accessoires voor geselecteerde producten. Gedurende een beperkte periode kunt u bovendien een met 125 maanden verlengde garantie afsluiten voor slechts € 399. Deze wordt geheel door Miele beheerd en is uitsluitend verkrijgbaar voor geselecteerde producten***. Deze garantie waarborgt een betrouwbare en snelle reparatie of vervanging door een nieuw toestel.

 

 

Ontdek onze bestsellers

Innovatieve functies. Perfecte kwaliteit. Immer Besser.

G 7771 SCVi AD 125 Gala Ed.
Volledig integreerbare vaatwasser
met automatische dosering dankzij AutoDos met geïntegreerde PowerDisk.
Levertijd langer dan 14 werkdagen
Boost CX 1 125 Gala Edition
Sledestofzuiger zonder zak
voor maximaal zuigvermogen in een compact ontwerp. 
Leverbaar in 1-3 werkdagen
H 2861-1 BP 125 Edition
Oven
in combineerbaar design met AirFry-functie, netwerkmogelijkheid en pyrolyse.
Leverbaar in 1-5 werkdagen
  • Alle prijzen incl. BTW en recyclagebijdrage en excl. verzendkosten
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.

125 jaar …

 

 

 

Speciaal voor ons jubileum

Ontdek onze exclusieve jubileumgeur

Ter ere van ons 125-jarige jubileum heeft Miele een beperkte oplage van wasmiddelen ontwikkeld met een nieuwe geur. Geniet van een verleidelijke geur met noten van bloemen en de frisheid van citrusvruchten. Ervaar de geur van ultieme frisheid bij elke wasbeurt met de Miele Edition125.

125 Gala Edition in matzwart

Vertrouwde prestaties in een elegant nieuw design met gratis met 125 weken verlengde garantie. Een aantal geselecteerde keukentoestellen is nu verkrijgbaar in een exclusieve matzwarte kleur.

Nieuwe functies

Toestellen in een netwerk

Relaxed voor elke dag

Uw perfecte begeleider: met de Miele app heeft u steeds zicht op uw Miele huishoudtoestellen. Bovendien biedt de app extra informatie en services over uw Miele toestellen, bijv. de BaristaAssistant of recepten. Download de app nu!

 

 

Frequently Asked Questions

Alles wat u wilt weten over het activeren van de verlengde garantie en de Miele app**. Klik hier voor de volledige lijst van de FAQ, de algemene voorwaarden vindt u hier.

De met 125 weken verlengde garantie geldt voor geselecteerde producten naar aanleiding van het 125-jarige Miele jubileum. De details over de 125 Gala Edition modellen vindt u hier.

Hoe kan ik de met 125 weken verlengde garantie voor mijn toestel activeren?

Controleer eerst of uw toestel in aanmerking komt voor de met 125 weken verlengde garantie. Om de met 125 weken verlengde garantie te activeren, moet u uw toestel met de Miele app** verbinden. Voor stofzuigers en KWT 7112 iG obsidiaanzwart/mat 125 Gala Edition is het voldoende om het toestel in de Miele app** te registreren.

Klik hier of scan de QR-code om de Miele app** te downloaden of de Miele app** te openen. Volg de aanwijzingen in de Miele app** om uw nieuwe Miele toestel toe te voegen. Daarna wordt automatisch gevraagd om de met 125 weken verlengde garantie te activeren.

Bekijk op Youtube

Download de Miele app** in de App Store of de Google Play Store. Open de app en volg de aanwijzingen om uw toestel toe te voegen. Een handleiding waarin het pairing-proces stap voor stap wordt getoond vindt u ook in onze pairing-video's op Youtube.

Bij problemen, vindt u hier misschien het antwoord.

De extra garantie begint direct aansluitend op de 2-jarige Miele garantie en verlengt deze met 125 weken. De totale garantietijd bedraagt dus 4 jaar en bijna 5 maanden.

Ja, u kunt uw extra met 125 weken verlengde garantie tegen een eenmalige vergoeding tot in totaal 10 jaar verlengen. Neem hiervoor contact op met ons Miele Contact Center.

U hoeft zich totaal geen zorgen meer te maken wanneer u de optionele verlengde garantie voor in totaal 125 maanden (10 jaar en 5 maanden) aanschaft voor slechts 399 €. Bij de 125 maanden gaat het om 10 jaar plus nog 5 maanden, waarvan 2 jaar Miele garantie. U kunt de met 125 maanden verlengde garantie online aanschaffen.

Gedetailleerde informatie vindt u hier.

Door onze 125-jarige ervaring weten wij dat de toekomst van de huishoudtoestellen een slimme toekomst is. En behalve de voordelen die onze app al biedt, willen wij ook steeds weer oplossingen met betrekking tot duurzaamheid aanbieden, die verder gaan dan alleen het energielabel.

Daarom introduceren wij spannende, nieuwe functies, die in de app kunnen worden opgeroepen. Het gaat bijvoorbeeld om het verbruiksdashboard, duurzame recepten en ecologische tips en bewaartips. Kijk gerust eens rond!

 

 

Duurzaamheidsfunctie

Voor milieuvriendelijk genieten

Duurzaam koken

 

Ecologisch koken is meer dan alleen groente stomen. Het Miele jubileum vieren we met zeer duurzame recepten in de Miele app**. Ontdek met de Miele app** hoe u milieubewust kunt koken. U krijgt niet alleen lekkere inspiratie, maar ook ondersteuning om het verspillen van levensmiddelen tegen te gaan met onze kook- en bewaartips.

Duurzaamheidsfunctie

Geld besparen en duurzaam handelen

Consumption Dashboard

 

Geniet van volledige transparantie over uw energie- en waterbruik door de wasmachine of vaatwasser met de Miele app** te verbinden. Hebt u uw handen vol? Vraag Alexa of Google heel gemakkelijk naar uw verbruiksgegevens.

RemoteUpdate

Automatisch & gemakkelijk

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

 

U wilt dat uw Miele huishoudtoestellen in een netwerk zonder al te veel moeite altijd up-to-date zijn? Geen enkel probleem dankzij onze RemoteUpdate-functie. Beschikbare software-updates voor uw Miele huishoudtoestellen worden eenvoudig gedownload en indien mogelijk geïnstalleerd. Details over de update vindt u in de Miele app** als release notes.

Uw perfecte begeleider: met de Miele app** heeft u steeds zicht op uw Miele toestellen. Wilt u bijvoorbeeld de bereiding in de oven in de gaten houden of wilt u weten of het wasprogramma is afgelopen? De app geeft u alle benodigde informatie en kan snel en eenvoudig worden bediend. Daarnaast biedt de app nog meer mogelijkheden, zoals het bestellen van Miele onderhoudsproducten en accessoires met slechts een paar klikken.

 

 

 

Miele door de jaren heen

Bekijk aan de hand van ons erfgoed de ontwikkeling van onze producten en ons merk.

 

 

*De aanbiedingen verschillen per model. In de verpakking van uw product vindt u een voucher, die u recht geeft op gratis accessoires en/of de verlengde garantie. Scan eenvoudig de QR-code op de voucher en volg de aanwijzingen. De verlengde garantie begint direct aansluitend op de 2-jarige Miele garantie en verlengt deze met 125 weken. Hierbij gelden de voorwaarden van de verlengde garantie (miele.be/125-voorwaarden). Houd er rekening mee dat de garantie binnen 30 dagen na de aankoop van het toestel in de Miele app** moet worden geactiveerd. De matzwarte toestellen zijn beschikbaar vanaf april 2024.

**Verkrijgbaar voor een mobiel toestel (de minimale vereisten vindt u in de informatie in de App Store). Extra digitale aanbieding van Miele & Cie KG. Het Miele@home-systeem maakt alle slimme toepassingen mogelijk. De functieomvang kan afhankelijk van het model en land variëren.

***125 maanden betekent 10 jaar plus nog 5 maanden, inclusief 2 jaar Miele garantie. Meer informatie hier. De met 125 maanden verlengde garantie kan niet worden aangeschaft voor de volgende productcategorieën: stofzuigers, koffiemachines/CVA, MasterCool, Dialog ovens, Ranges (VS).

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe productintroducties, speciale aanbiedingen en nieuwtjes.