De perfecte aanvulling voor uw wasmachine

Miele wasmiddelen

Een optimaal wasresultaat en tegelijkertijd bescherming van uw wasgoed – onze exclusieve wasmiddelen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in uw Miele wasmachine. Ze bieden unieke kwaliteit en prestaties en zijn ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingen.

Miele wasmiddelen: afgestemd op uw behoeften

Onze poedervormige en vloeibare wasmiddelen zijn gemaakt voor al uw behoeften. Bij ons vindt u het juiste product voor uw gekleurde was, fijne was, kwetsbare stoffen, wit of donker wasgoed. Ongeacht de temperatuur en hoeveel wasgoed u per week wast, op Miele wasmiddel kunt u vertrouwen.

Voor heldere kleuren: Miele UltraColor

Dankzij de krachtige UltraColor-formule hoeft u uw wasgoed niet meer voor en na te behandelen. Met maximaal 8 krachtige enzymen bestrijdt het wasmiddel moeiteloos zelfs de meest hardnekkige vlekken en zorgt het voor de beste resultaten, zelfs bij lage wastemperaturen. Tegelijkertijd zijn dankzij ColorProtect langdurige en heldere kleuren gegarandeerd. Ontdek nu meer over onze verschillende wasmiddelen:

UltraColor Aqua detergent bottle

UltraColor Aqua

Zelfs bij lage temperaturen verwijdert UltraColor Aqua gemakkelijk vlekken uit donkere en gekleurde stoffen. 7 enzymen zorgen voor ultieme zuiverheid, terwijl ColorProtect zorgt voor langdurige kleurintensiteit. Onze Aqua-geur geeft uw wasgoed extra frisheid.

Nu kopen
UltraColor Refresh Elixir liquid detergent bottle

Refresh Elixir

Profiteer van de voordelen van UltraColor Refresh Elixir met Freshplex™. De innovatieve Freshplex™-moleculen absorberen en neutraliseren moeiteloos onaangename geuren. Zodat uw wasgoed altijd fris gewassen ruikt.

Nu kopen
UltraColor FloralBoost detergent bottle

FloralBoost

Verwen uw zintuigen met FloralBoost, de geur geïnspireerd op bloeiende bloemenvelden. UltraColor FloralBoost heeft een krachtig 7+1-enzymsysteem en is met OdorFresh perfect geschikt voor het elimineren van hardnekkig zweet en lichaamsgeur.

Nu kopen
UltraColor Sensitive detergent bottle

Sensitive

Ontdek de zachte reiniging van uw wasgoed met Miele Sensitive wasmiddel. Het wasmiddel reinigt grondig en is vrij van geur- en kleurstoffen, waardoor een bijzondere huidvriendelijkheid wordt gegarandeerd. De kleurbeschermingsformule zorgt bovendien voor een heldere en langdurige kleurintensiteit van uw wasgoed.

Nu kopen


 

Voor donker en zwart textiel: UltraDark

De ultieme verzorging voor uw donkere wasgoed: kleurbehoudende tensides zorgen ervoor dat uw favoriete kleding behoedzaam wordt gereinigd en niet vervaagt. Het anti-pilling-effect van onze hoogwaardige cellulase beschermt bovendien uw textiel tegen vergrijzing.

 

Voor stralend wit wasgoed: UltraWhite

Ervaar de kracht van onze formule met actieve zuurstof voor stralend wit wasgoed. Dit speciale wasmiddel in poedervorm reinigt uw witte wasgoed grondig en hygiënisch. Zodat uw witte wasgoed zich van zijn beste kant laat zien.

Wasmiddel voor speciaal textiel

Voor kwetsbaar textiel: WoolCare

Verzorg uw kwetsbare kledingstukken van wol, zijde en kasjmier met ons WoolCare-wasmiddel. Gemaakt op basis van tarweproteïnen, biedt het een zachte verzorging van textiel door uw wasgoed tijdens het wasproces te omhullen met een zacht schuimtapijt.

Perfect voor sportkleding en functionele kleding: Sport

Het Miele wasmiddel voor sportkleding elimineert onaangename geuren met een neutraliserend middel en zorgt voor frisheid na elke wasbeurt. Ons wasmiddel beschermt de vezels en zorgt ervoor dat uw sportkleding zijn functie behoudt.

Voor zacht wasgoed en een frisse Aqua-geur: UltraSoft

Met onze innovatieve wasverzachter wordt strijken kinderlijk eenvoudig. De speciale formule voorkomt elektrostatische oplading in wasmachines en drogers en minimaliseert zo kreukels. Geniet van heerlijk zacht wasgoed en een frisse en langdurige Aqua-geur.

Het perfecte wasmiddel voor uw eisen en wensen, afgestemd op uw Miele wasmachine.

Ontdek onze andere Miele wasmiddelen

Ontwikkeld voor textiel dat speciale zorg vereist

Speciale wasmiddelen

Doseer uw wasmiddel nauwkeurig met onze caps om over- of onderdosering te voorkomen

Wasmiddelcaps

Naar begin pagina