Herstelling

Ihr Partner für alle Servicefälle

Uw aanspreekpunt voor herstellingen

Met de aankoop van een Miele-toestel hebt u gekozen voor duurzaamheid en de beste kwaliteit. En als u toch ondersteuning nodig hebt, helpen wij u graag verder.

Altijd bij u in de buurt: we hebben Miele-technici en geselecteerde partners in het hele land en kunnen daardoor zeer snel bij u zijn.

Eerste hulp bij storingen

Vaak kunt u een storing zelf eenvoudig verhelpen. Via onze handige tool ziet u meteen of het nodig is om de hulp van een technicus in te roepen of niet.

Meer hierover

Herstellingsaanvraag doen

Eventuele herstellingen van uw Miele-toestel lossen wij zo snel mogelijk voor u op. U kunt online een herstelling inplannen, waarbij u zelf bepaalt wanneer een Miele-technicus bij u op bezoek komt. Bovendien kunt u telefonisch via + 32 (02) 451 16 16 een afspraak maken.

Meer hierover

Onze herstellingsdienst

Wij houden regelmatig enquêtes om de kwaliteit van onze organisatie te onderzoeken. De hoge kwaliteit van de Miele-herstellingsdienst wordt bevestigd door onafhankelijke instituten.

Meer hierover

Herstelling van uw stofzuiger

Een storing aan uw stofzuiger verhelpen wij graag samen met onze service-partner E-care. U kunt uw stofzuiger laten ophalen of opsturen.

Meer hierover