Wat u verder nog moet weten over de koffiemachines van Miele

Geniet met alle zintuigen van koffie

Beleef met al uw zintuigen

Geniet van onvergelijkbare smaakmomenten in de beste kwaliteit – van de koffieboon tot in het kleinste technische detail. Alle componenten, zowel onze inbouw- alsook onze vrijstaande koffiemachines zijn optimaal op elkaar afgestemd en perfectioneren de bereiding van vele koffiespecialiteiten.

Meer informatie over 'Geniet met alle zintuigen van koffie'
Exclusieve koffiemelanges

Voor de ultieme smaakverfijning

Wilt u genieten van een perfecte koffiespecialiteit? Naast de juiste bereiding is hiervoor ook de kwaliteit van de koffie essentieel. Daarom hebben wij onze Miele Black Edition Series ontwikkeld: vier eigen mixen die speciaal zijn afgestemd op Miele-koffiemachines. Zo bereidt u van lekkere espresso tot aan romige latte macchiato iedere koffiespecialiteit steeds met de passende koffiebonen. U kunt ze heel eenvoudig in de online shop van Miele bestellen (shop.miele.be).

Meer informatie over 'Exclusieve koffiemelanges'
Beste toestelhygiëne

Beste toestelhygiëne – volledig automatisch

Voor comfort en gemak: de schoonmaak en het ontkalken neemt uw Miele-koffiemachine u uit handen.  

Meer informatie over 'Beste toestelhygiëne'
Uitvoering en bedieningsconcept

Voor elke voorkeur het passende toestel

Afhankelijk van uw keuken en voorkeuren hebt u bij Miele de keuze uit vrijstaande en inbouw-koffiemachines. Zo vindt u steeds de perfecte koffiemachine, die optimaal op uw behoeften is afgestemd.

Meer informatie over 'Uitvoering en bedieningsconcept'
Keuze uit vele soorten

Maximale keuze uit koffie- en theespecialiteiten

Met uw Miele-koffiemachine ontdekt u het genot van uiteenlopende drankspecialiteiten. Van een krachtige espresso tot een bijzonder romige café au lait zijn er geen grenzen aan uw wensen op het gebied van koffie. Bovendien profiteert u van de DoubleShot-functie: hierbij wordt de dubbele hoeveelheid koffie voor de betreffende drank bereid, maar in kortere tijd.

Meer informatie over 'Keuze uit vele soorten'
Netwerk

Ontdek nieuwe vrijheden en opties

Meer vrijheden dankzij betere verbinding: geniet van maximaal comfort en bedien uw Miele-koffiemachine ook onderweg – of vanaf de bank. Via uw smartphone of tablet kunt u heel eenvoudig instellingen aanpassen of met MobileStart iedere koffiespecialiteit bereiden, die u maar wilt. Ook koffiebonen of schoonmaakmiddel kunnen snel en eenvoudig via de Miele@mobile-app worden bijbesteld.

Meer informatie over 'Netwerk'

Accessoires en reinigingsproducten

Kaffeevollautomaten Zubehör
Kaffeevollautomaten Pflegeprodukte