Vind uw droomkeuken samen met Miele

De perfecte keuken is voor iedereen anders. 

- Ontvang gratis productinformatie bij u thuis bij aankoop vanaf 5 keukentoestellen, waaronder een stoomoven.
- Ontvang gratis 10 jaar garantie bij aankoop van een kookplaat met geïntegreerde dampkap.
- Ontvang een gratis kookdemo bij aankoop van een (combi-)stoomoven.
- Ontvang gratis 125 weken verlengde garantie op alle matzwarte keukentoestellen.

Voor ieder van u hebben wij verschillende sets aan keukentoestellen samengesteld om aan uw specifieke wensen te voldoen. Stel uw eigen set samen en geniet nu van onze exclusieve aanbiedingen in uw Miele Experience Center of bij een van onze deelnemende Miele verdelers.

Voor de food lover

Uw Miele keuken moet in staat zijn om een niveau hoger te bereiken in uw culinaire experimenten. De combi-stoomoven van Miele zorgt voor een subliem resultaat door zijn optimaal smaak-, kleur- en vitaminebehoud. Daarnaast kunt u tot op de graad nauwkeurig bakken en braden dankzij de bijhorende spijzenthermometer. Krokant, maar toch sappig? Gezond, maar toch onweerstaanbaar lekker? Dat kan alleen met de Miele keukentoestellen. Ontdek nu de sets die onmisbaar zijn in uw keuken!

Voor de design lover

De keuken is het pronkstuk van uw leefruimte en het design van uw toestellen moet volledig in lijn liggen met uw stijlvol interieur. Met zijn strakke Artline Black keukentoestellen kan Miele helemaal aan die wensen voldoen. Ook de 2-in-1 kookplaten met geïntegreerde dampkap hebben een elegant design en zorgen voor meer ruimte in uw keuken. Sluit uw toestellen aan op de Miele@Home app en u bent met uw tijdloos interieur ook meteen voorbereid op de toekomst. Wist u dat u op afstand uw oven kunt starten met de app?

Voor de easy life lover

U heeft een drukke planning en niet veel tijd om een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Daarom biedt Miele u de meest functionele toestellen waarmee u tijd uitspaart, jaren gerust bent en minder werk in de keuken heeft. Onze nieuwste (stoom)ovens reinigen zichzelf en bevatten automatische programma’s die al het werk voor u doen. Daarnaast zijn onze kookplaten uitgerust met een handige TempControl-functie waardoor uw eten nooit aanbrandt en u gemakkelijk kunt multitasken.

Onze exclusieve promoties

Gratis productinformatie bij u thuis bij 5 toestellen
Gratis 10 jaar garantie bij de KMDA
Gratis kookdemo bij een (combi-)stoomoven.
Gratis 125 weken verlengde garantie op alle matzwarte keukentoestellen

Ontvang advies op maat in uw Miele verkooppunt

Onze productadviseurs heten u van harte welkom om samen met u op zoek te gaan naar de keukentoestellen die voldoen aan al uw wensen. 

Ontdek zelf welke toestellen voldoen aan uw wensen

Ontdek alle culinaire workshops bij Miele