Zo vind je de juiste dampkap en de juiste plafondunit

Wil je een nieuwe dampkap kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat aansluit op jouw behoeften en wensen. Beantwoord gewoon enkele korte vragen.

 

Onze productadviseur helpt je bij je keuze

 

Beantwoord gewoon enkele korte vragen van onze productadviseur over de eisen die je stelt aan het afzuig- en filtervermogen. Hij vindt vervolgens de dampkap die het best bij jouw keukeninrichting past.

 

• Welke dampkap past bij jouw keuken? Wij hebben talloze dampkappen die elke uitdaging aan kunnen. De keuze van het juiste afzuigvermogen, de juiste filter en het juiste type dampkap zorgt ervoor dat jouw keuken aangenaam vrij van geurtjes blijft.

 

• Welke filter voor dampkappen past bij jou? Onze dampkappen zijn geschikt voor elk type filter. Vet, kool of actieve kool: onze filters houden je keuken vrij van ongewenste geurtjes.

 

• Welke functies en welk design zijn belangrijk voor jou? Onze dampkappen beschikken over een uitgebreid aanbod opties en kunnen aan de wand worden gemonteerd of een open keuken met kookeiland aanvullen.

 

Ontdek ons volledige aanbod dampkappen en aanverwante producten

Alle dampkappen

Onderdelen

Accessoires

Naar begin pagina