Zo vind je de juiste microgolfoven voor jouw keuken

Wil je een nieuwe microgolfoven kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Beantwoord gewoon enkele korte vragen.

 

Onze productadviseur helpt je bij jouw keuze

 

Beantwoord enkele korte vragen van onze productadviseur over jouw voorkeuren tijdens koken, ontdooien en grillen. Hij vindt vervolgens het model dat het best bij jouw individuele eisen past.

 

• Welke microgolfoven is de juiste voor jouw keuken? Wij bieden talloze modellen microgolfoven aan, waaronder ook combinaties met oven of stoomoven, vrijstaande modellen of toestellen om vast in een nis in te bouwen.

 

• Welk formaat en welke bedieningselementen wens je? Onze microgolfovens zijn verkrijgbaar met verschillende buitenafmetingen en een verschillende inhoud. Bovendien kun je kiezen voor bedieningselementen aan de bovenkant of aan de zijkant en of de deur naar onderen of naar de zijkant moet openen.

 

• Welke functies en specificaties vind je belangrijk? Onze microgolfovens bieden talloze functies: een popcornfunctie, SoftOpen & SoftClose voor het zacht openen en sluiten van de toesteldeur of een Quartz-grill voor een snelle en gelijkmatige bruinering, om slechts enkele voorbeelden te geven.

 

Ontdek ons volledige aanbod microgolfovens en aanverwante producten

Alle microgolfovens

Accessoires

Onderdelen

Naar begin pagina