Zo vind je de juiste oven

Wil je een nieuwe oven kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat aansluit op jouw behoeften en wensen. Beantwoord gewoon enkele korte vragen.

 

Onze productadviseur helpt je bij je keuze

 

Beantwoord enkele korte vragen van onze productadviseur over de eisen die je stelt aan ovens en fornuizen en hij zal het toestel uitzoeken dat het best bij jouw keukeninrichting past.

 

• Welke oven past het best bij jouw keuken? Ben je op zoek naar een fornuis met een aparte kookplaat of een combinatie van oven en kookplaat? Geef je de voorkeur aan een geïntegreerde microgolfoven of een Dialog Oven met talloze mogelijke instellingen?

 

• Welk design en welk type bediening heeft jouw voorkeur? Van klassieke en minimalistische elementen tot en met modellen die worden gekenmerkt door glas of roestvrij staal: onze ovens passen bij elk design. Ook de bedieningselementen bieden voor elk wat wils: een groot aanraakscherm, een inschuifbare draaiknop of sensorbesturing voor de keuze van modi en instellingen.

 

• Welke functies en instellingen vind je belangrijk? Miele ovens hebben veel opties en functies te bieden: een exacte timer voor vlees bijvoorbeeld, een modus voor bijzonder sappige of knapperige resultaten en een speciaal pyrolysesysteem voor een bijzonder eenvoudige reiniging van de oven, om slechts enkele voorbeelden te geven.

 

Ontdek ons volledige aanbod ovens, fornuizen en aanverwante producten

Ovens en fornuizen

Ovens met microgolfoven

Accessoires

Naar begin pagina