Zo vind je de juiste stoomoven

Wil je een nieuwe stoomoven kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak gebruik van onze productadviseur om het juiste model te vinden dat past bij jouw behoeften en wensen. Beantwoord gewoon een paar korte vragen.

 

Onze productadviseur helpt je bij je keuze

 

Beantwoord enkele korte vragen van onze productadviseur over jouw kookvoorkeuren en jouw keuken. Hij vindt de Miele stoomoven of combi-stoomoven die het best bij je past.

 

• Welke stoomoven past bij jouw keuken? Zoek je een inbouwstoomoven met een bijpassend design of een vrijstaand model dat perfect op je werkblad past? Geef je de voorkeur aan een combi-stoomoven, een stoomoven met microgolfoven of een drukstoomoven voor bijzonder gezonde gerechten? Wij helpen je je perfecte toestel te vinden.

 

• Welk design en welke bedieningselementen zijn voor jou de juiste? Van klassieke en minimalistische elementen tot en met modellen die worden gekenmerkt door glas of roestvrij staal: onze ovens (stoomovens) passen bij elk keukendesign. Ook bij de bedieningselementen heb je keuze uit grote aanraakschermen, directe keuze met tekstdisplay of sensortoetsen voor de keuze van modi (processen) en instellingen.

 

• Welke functies en instellingen vind je belangrijk? Miele stoomovens beschikken over talloze opties en functies, zoals een exacte timer voor vlees, een modus voor bijzonder sappig of knapperig bereiden, een bewegingsbesturing en voorinstellingen voor talloze gerechten, om slechts enkele voorbeelden te geven.

 

Ontdek ons volledige aanbod stoomovens en aanverwante producten

Alle stoomovens en combi-stoomovens

Accessoires

Onderdelen

Naar begin pagina