Ontdek al onze promoties op keukentoestellen

 

- Gratis productinformatie bij u thuis bij 5 toestellen
- Gratis 10 jaar garantie bij de KMDA
- Gratis kookdemo bij een (combi-)stoomoven.
- Gratis 125 weken verlengde garantie op alle matzwarte keukentoestellen

Al deze acties zijn geldig vanaf 1 februari 2024 in een Miele Experience Center of bij een deelnemende Miele verdeler.

Gratis kookdemo

U ontvangt een gratis kookdemo bij aankoop van een Miele (combi-)stoomoven. Bij uw toestel vindt u een unieke code, die u ingeeft bij het boeken van een demo. Actie geldig voor een demo voor één persoon tot en met 31/12/2024.

 

 

Gratis 10 jaar garantie

U ontvangt 10 jaar garantie bij aankoop van een kookplaat met geïntegreerde dampkap (KMDA) van 01/02/2024 tot en met 31/12/2024. De garantie kan aangevraagd worden na ingave van het serienummer van uw toestel tot en met 31/12/2026. U dient uw factuur/offerte op te laden waarop een aankoopdatum voor 01/01/2025 vermeld wordt. Let op, u dient ingelogd te zijn om uw serienummer in te geven.

Gratis productinformatie bij u thuis

Bij aankoop van 5 Miele keukentoestellen, waarvan 1 stoomoven, ontvangt u een gratis individueel productadvies. Wij komen bij u thuis en presenteren en demonstreren alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele toestellen. Deze actie is geldig voor aankopen tot 31/12/2024 na ingave van het serienummer van uw stoomoven. U dient uw factuur op te laden met aankoopdatum van 5 toestellen. Let op, u dient ingelogd te zijn om uw serienummer in te geven.

Gratis 125 weken verlengde garantie

Op alle matzwarte keukentoestellen krijgt u gratis 125 weken verlengde garantie. U kunt deze aanvragen via de app van Miele door registratie van het serienummer. Meer info op de voucher in elk toestel.

Vind uw droomkeuken bij Miele

Ontdek welke set bij u past.