Strak design & ongeëvenaarde prestaties

De Two-in-One kookplaat van Miele

De inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap is onmisbaar in een strakke designkeuken. De ingewerkte dampkap is de ideale oplossing voor hoge plafonds, schuine daken en kookeilanden. Nu verkrijgbaar in matzwart of volledig zwart ontwerp en dus naadloos integreerbaar in uw stijlvolle keuken.
Geniet nu van gratis 10 jaar garantie op ALLE inductiekookplaten met geïntegreerde dampkap tot eind 2024.

Nieuw: Matt Black of Black Perfection Design

Met de nieuwe Black Perfection en Matt Black uitvoeringen streeft Miele naar een nog hoger niveau op het vlak van luxueus en stijlvol wonen. De Black Perfection kookplaat heeft een volledig zwart ontwerp, inclusief luchtafvoerrooster,  waardoor deze een zeer elegante uitstraling heeft. De Matt Black kookplaat met geïntegreerde dampkap behoort tot de reeks matzwarte keukentoestellen die Miele op de markt bracht voor zijn 125ste verjaardag. Deze heeft een unieke MattFinish afwerking met 80% meer bescherming tegen krassen en vingerafdrukken.

Geconnecteerd is altijd een slimme keuze

De Two-in-One kookplaten van Miele kunt u via wifi connecteren met de Miele@Home-app. Dat zorgt voor meer mogelijkheden en een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast staan dampkap en inductievuur ook met elkaar in verbinding dankzij Con@ctivity. De dampkap reageert automatisch op de instellingen van het kookvlak en gaat bijvoorbeeld meer lucht afzuigen als de kookvlakken op een hogere intensiteit staan. Dankzij de kwaliteitsvolle touchscreen indicatoren is het zeer gemakkelijk om de inductiekookplaat te bedienen en deze aan te passen aan uw levensstijl. 

PowerFlex kookzones voor meer flexibiliteit

PowerFlex-kookzones zorgen voor eindeloze mogelijkheden met grote potten en/of (braad)pannen. Door een snelle druk op de knop kunt u van 2 aparte zones, één groot kookvlak maken voor een braadslede, grote pot of grillpan. De XL-zones nemen de volledige plaat in beslag waardoor u gemakkelijk 4 grote potten op uw kookvuur kan plaatsen. Deze toepassingen op uw inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap bieden een optimale flexibiliteit in uw stijvolle keuken.

10 jaar garantie op ALLE Two-in-One kookplaten

10 jaar zekerheid

Ontvang nu 10 jaar garantie op alle Inductiekookplaten met geïntegreerde dampkappen (KMDA) van Miele tot 31/12/2024. Dat is 8 jaar extra garantie bovenop de gekende 2 jaar fabrieksgarantie. Profiteer nu van dit aanbod en wees voor lange tijd gerust.  

KMDA 7676 FL-U BlackPerfection
Inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer 
​met twee extra grote PowerFlex XL-kookzones voor luchtcirculatie
Leverbaar in 1-5 werkdagen
KMDA 7876 FL-U 125 Gala Ed
Inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer 
​en MattFinish met 2 extra grote PowerFlex XL-kookzones voor luchtcirculatie
Leverbaar in 1-5 werkdagen
KMDA 7272 FL-U Silence
Inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer 
met Silence-motor en 4 afzonderlijke kookzones voor luchtcirculatie  
Leverbaar in 1-5 werkdagen
KMDA 7272 FL-A Silence
Inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer 
met Silence-motor en 4 afzonderlijke kookzones voor luchtafvoer 
Levertijd langer dan 14 werkdagen
  • Alle prijzen incl. BTW en recyclagebijdrage en excl. verzendkosten
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.

Optimale luchtafvoer zonder verlies aan kastruimte dankzij Plug&Play

Met de Two-In-One kookplaat is een dampkap overbodig en wordt de lucht afgezogen via het rooster in de plaat. Maar wat dan met de afvoerde lucht? Wel, daarvoor heeft Miele 3 verschillende mogelijkheden voorzien.  De toestellen met een ‘A’ in hun productnaam hebben een afzuiging door de muur naar buiten. Bij de kookplaten met een ‘U’ in hun productnaam kan je kiezen tussen een geleide recirculatie in uw keukenblok via een buizensysteem en een koolstoffilter of je kan kiezen voor het Plug&Play-systeem. Met de Plug&Play-adapter en koolstoffilter heb je minimale ruimte nodig onder uw kookplaat en kan de gefilterde lucht via een kleine ruimte tussen kasten en plinten terug in de ruimte sijpelen. Op deze manier behoudt u veel ruimte in uw kasten, hoeft u geen zichtbaar rooster te plaatsen en spaart u extra kosten uit voor buizenwerk.  

Miele wint iF Design Award

Wij zijn vereerd u te mogen meedelen dat Miele met de Matt Black en Black Perfection uitvoeringen van Two-in-One kookplaten een iF Design Award heeft gewonnen in de categorie ‘keukentoestellen’. De iF Design Awards is een van de meest prestigieuze design awards in de wereld. Deze prijs bevestigt ons dat de luxueuze designs van onze toestellen in de smaak vallen bij een echte design experts. Hoera!

Vind uw droomkeuken samen met Miele

Ontdek welke keuken bij u past.