Verlengde garantie

Met de aankoop van uw Miele-toestel hebt u de beste keuze gemaakt: Toch kunnen ook Miele-toestellen door gebruik na verloop van tijd technische defecten gaan vertonen.

Een herstelling kan al snel een pak geld kosten. Indien u dit risico op een hoge factuur zou willen vermijden en geïnteresseerd bent in totale zekerheid voor uw Miele-toestel, kan Miele u een exclusieve garantieverlenging aanbieden tot 10 jaar na de aankoop van toestel, inclusief de 2 jaar wettelijke garantie.

Miele garantie

Twee jaar zekerheid

Uw keuken verdient de meest kwalitatieve apparatuur. Kiest u voor Miele, dan zijn alle toestellen volledig op elkaar afgestemd. Voor alle huishoudelijke Miele toestellen bieden we vanaf de aankoopdatum een Miele garantie van twee jaar. Gedurende deze periode herstellen we alle materiaal- en fabricagefouten gratis. De voorwaarden van de Miele garantie zijn van toepassing.

Als veiligheid voor alles gaat

Met de aankoop van uw Miele-toestel hebt u de beste keuze gemaakt: u koost voor een optimaal gebruikscomfort, de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. Toch kunnen ook Miele-toestellen door gebruik na verloop van tijd technische defecten gaan vertonen.

Een herstelling kan al snel een pak geld kosten. Indien u dit risico op een hoge factuur zou willen vermijden en geïnteresseerd bent in totale zekerheid voor uw Miele-toestel, kan Miele u een exclusieve garantieverlenging aanbieden van 5 of 10 jaar na de aankoop van toestel, inclusief de 2 jaar wettelijke garantie.

Als Miele zijn wij ervan overtuigd dat een garantieverlenging u de beste garanties biedt om nadien zonder enige onvoorziene kosten toch lang van uw Miele-toestel te kunnen blijven genieten.

De verlengde garantie kunt u afsluiten voor alle Miele toestellen met uitzondering van de Dialog Oven, MasterCool koeltoestellen, de FashionMaster, stofzuigers en koffiemachines.

 

Prijzen

Verlengde garantie tot

5 jaar*


179€

Prijs per toestel incl. btw

Verlengde garantie tot

10 jaar*


399€

Prijs per toestel incl. btw

* Omvat 2 jaar Miele fabrieksgarantie.

Als u al een verlengde garantie hebt gekocht bij een verdeler, kunt u deze eenvoudig online activeren. Hiervoor hebt u alleen uw persoonlijke registratienummer en het serienummer van het toestel nodig. Na de activering hebt u op elk moment toegang tot het certificaat in uw gebruikersaccount op onze website.

Nu activeren

Meer informatie downloaden

Naar begin pagina