Verlengde garantie

Wij bieden een exclusieve Miele garantie van 5 of 10 jaar aan.

Miele garantie

Twee jaar zekerheid

Uw keuken verdient de meest kwalitatieve apparatuur. Kiest u voor Miele, dan zijn alle toestellen volledig op elkaar afgestemd. Voor alle huishoudelijke Miele toestellen bieden we vanaf de aankoopdatum een Miele garantie van twee jaar. Gedurende deze periode herstellen we alle materiaal- en fabricagefouten gratis. De voorwaarden van de Miele garantie zijn van toepassing.

Als veiligheid voor alles gaat

Lange levensduur, optimaal gebruikscomfort en hoogste kwaliteit – met de aankoop van uw Miele product hebt u de beste keuze gemaakt. U wilt maximale veiligheid voor uw nieuwe toestel? Met de garantieverlenging hebt u de mogelijkheid om de garantie van uw Miele toestel binnen de periode van de tweejarige fabrieksgarantie tot 5 of tot 10 jaar te verlengen.

De verlengde garantie kunt u afsluiten voor alle Miele toestellen met uitzondering van de Dialog Oven, MasterCool koeltoestellen, de FashionMaster, stofzuigers en koffiemachines.

 

Uw voordelen

Prijzen

Verlengde garantie tot

5 jaar*


149€

Prijs per toestel incl. btw

Verlengde garantie tot

10 jaar*


319€

Prijs per toestel incl. btw

* Omvat 2 jaar Miele fabrieksgarantie.

Als u al een verlengde garantie hebt gekocht bij een verdeler, kunt u deze eenvoudig online activeren. Hiervoor hebt u alleen uw persoonlijke registratienummer en het serienummer van het toestel nodig. Na de activering hebt u op elk moment toegang tot het certificaat in uw gebruikersaccount op onze website.

Nu activeren

Meer informatie downloaden

Naar begin pagina