• Gratis bezorging vanaf 30 €

FashionMaster

Hulp nodig?
Categorieën
Er zijn 2 producten beschikbaar voor de huidige gekozen filters
2 producten
B 4847 FashionMaster
Stoomstrijksysteem
met display en extra steamer voor de beste strijkresultaten met veel comfort.
  Leverbaar in 1-5 werkdagen
  € 2.129,00 [1]
  Leverbaar in 1-5 werkdagen
  B 4312 FashionMaster
  Stoomstrijksysteem
  met display en honingraatstructuur in de strijkzool voor beste strijkresultaten.
   Levertijd langer dan 14 werkdagen
   € 1.709,00 [1]
   Levertijd langer dan 14 werkdagen

    

   Fashion Master Miele - Jouw ultieme stoomstrijksysteem

    

   Wil je elke plooi, kreukel en vouw in je kleding en textiel perfect glad krijgen? Ontdek dan het Fashion Master strijksysteem van Miele: het summum van strijken, altijd binnen handbereik. Ervaar de perfecte combinatie van prestaties, design en veiligheid.

    

   Topprestaties in jouw huis

    

   Het Fashion Master Miele stoomstrijksysteem combineert comfort, prestaties en technisch vernuft.

   ·         Prestaties: Het strijkijzer met aerogliss zool, de stoomdruk van 4 bar met gelijkmatige verdeling en een waterreservoir van 1,25 L beloven een unieke strijkervaring met dit Miele stoomstrijksysteem.

   ·         Superieur comfort: De Miele-technologie combineert de stoomfunctie van het strijkijzer en de strijktafel, wat resulteert in een perfect gladgestreken resultaat voor elk kledingstuk.

   ·         Technische finesse: De Fashion Master Miele is eenvoudig in gebruik. De slimme interface is beschikbaar in 29 talen. Voor een maximale veiligheid is het apparaat voorzien van de automatische uitschakelfunctie, die na 3 minuten inactiviteit wordt geactiveerd.

    

   De troeven van de Fashion Master Miele

    

   • Stoomstrijksysteem met slimme interface in 29 talen

   • Professionele kwaliteit voor 360º strijken

   • Snel opvouwen en uitvouwen dankzij het 1-2-Lift-System

   • Actieve strijktafel - Steamer

   • Ergonomisch design en veilig in gebruik

    

   Waarom kiezen voor de Fashion Master Miele?

    

   Stoomstrijken alleen voor professionele strijkateliers weggelegd? Welneen, met Miele ben je thuis ook helemaal mee met de allernieuwste ontwikkelingen! Hou alle soorten textiel in topconditie met een minutieus ontworpen, ergonomisch doordacht en hyper-technisch apparaat. Laat Miele je dagelijks leven vergemakkelijken.

    

   Alweer die "Deutsche Gründlichkeit"

    

   Het industriële vakmanschap van Miele levert de wereld al sinds 1899 innovatieve producten van onbetwistbare kwaliteit, mét milieuvriendelijke materialen. Zo toont het scherm van de Fashion Master Miele niet alleen de status van het apparaat, maar ook het waterverbruik, waardoor jij altijd energie- en waterefficiënt werkt.

    

   Veiligheid en functionaliteit

    

   Elke Fashion Master Miele is uiterst makkelijk hanteerbaar. Ze bieden niet alleen een sober en elegant design, maar ook een buitengewone functionaliteit dankzij de actieve strijktafel en de blaas- en zuigfunctie. Bovendien schakelt het systeem zich automatisch uit wanneer je het strijkijzer onbedoeld aan laat staan.

    

   Revolutie voor jouw dagelijks leven

    

   Dankzij het gepatenteerde 1-2-Lift-System is de Fashion Master Miele flexibel en licht, waardoor je hem moeiteloos overal in huis kunt plaatsen en verplaatsen. Met andere woorden: Miele introduceert ruimtebesparing, maximaal comfort en de techniek van de toekomst in jouw dagelijks leven.

    Naar begin pagina