KWALITEIT DIE HAAR TIJD VOORUIT IS

KWALITEIT DIE HAAR TIJD VOORUIT IS

AL MEER DAN 120 JAAR, HEBBEN WE TOESTELLEN GEBOUWD DIE LANG MEEGAAN

Zelfs ultieme prestaties zijn niets zonder langdurige betrouwbaarheid. Daarom combineren we voortdurende innovatie met deskundig vakmanschap - de nauwgezette toewijding aan details die ervoor zorgt dat onze toestellen gebouwd zijn om lang mee te gaan.

KWALITEIT DIE HAAR TIJD VOORUIT IS

Craftsmanship

SINDS 1899 ZIJN WE NOOIT TEVREDEN GEWEEST MET HET BESTE

Voor ons is elke baanbrekende innovatie meer dan een reden om te vieren. Het is een uitdaging om nog iets beters te maken. Daarom maken we onze eigen onderdelen, smeden we ons eigen ijzer. Zelfs de machines maken we die de machines maken. Omdat het streven naar perfectie in ons DNA zit. Wij noemen het: ‘Immer besser’.

KWALITEIT DIE HAAR TIJD VOORUIT IS - PRESTATIES

10.000 TESTUREN* - DAT IS HET ECHTE BEWIJS VAN PRESTATIE

Waar anderen tevreden zijn na een paar testrondes, gaan wij verder en langer. Sommige motoren hebben 3.000 testuren nodig - wij controleren onze prestaties met tot wel 10.000*. In feite gaat 30% van onze ontwikkelingstijd naar testen. De garantie voor ultieme resultaten - jaar na jaar.

EEN LANGE LEVENSDUUR IS DE ULTIEME DUURZAAMHEID

Stelt u zich eens voor dat u in plaats van vele wasmachines of vaatwassers in de loop der jaren er slechts één zou gebruiken. Eentje waarvan de prestaties u ook over jaren nog zullen imponeren: minder water, minder energie, minder wasmiddel. Dus u verbruikt minder. En het toestel blijft het goed doen.

KWALITEIT DIE HAAR TIJD VOORUIT IS

Sustainability

ONTDEK ONS PRODUCTASSORTIMENT

VAATWASSERS

INBOUWTOESTELLEN

STOFZUIGERS

WASMACHINES

*Voor meer info: www.miele.be/20jaar

Naar begin pagina