Handen leggen servetten op een tafel in een restaurant.

Aanbevolen oplossingen voor restaurants en catering

StartpaginaBranchesHorecaRestaurants en cateringAanbevolen oplossingen voor restaurants en catering
Combinatie van diverse vaatwassers: vaatwasser met verswatersysteem, een doorschuifmodel en een vaatwasser met tankspoelsysteem

Oplossingen voor vaatwastechniek voor restaurants en catering

In de gastronomie zijn smetteloos servies, schone glazen en schoon bestek van onschatbare waarde. Bovendien moet ook worden voldaan aan de hoogste economische en hygiënische normen. Hoeveel servies er ook is, Miele Professional heeft voor elke behoefte de geschikte professionele vaatwasser.

Een vrouw strijkt een overhemd met het Miele stoomstrijksysteem. Op de achtergrond staan een grijze wasmachine en droogkast.

Oplossingen voor wasserijtechniek voor restaurants & catering

In de gastronomie moet een onberispelijk reinigingsresultaat vanzelfsprekend zijn. De wasmachines van Miele Professional garanderen de beste resultaten tegen geringe kosten. Snel en hygiënisch.

Schone tafellakens en servetten zijn een belangrijk handelsmerk voor een verzorgd gastronomiebedrijf. Een optimale reiniging en een perfect strijkresultaat zijn bepalende voorwaarden voor de verzorgde gastvrijheid waaraan gastronomiebedrijven moeten voldoen. De juiste machinecapaciteiten voor elke behoefte waarborgen daarbij optimale zuinigheid.

Rechthoekige luchtreinigers in de wachtruimte naast twee petrolkleurige stoelen.

Oplossingen voor luchtreiniging voor restaurants & catering

Of het nu om COVID-19 of een griepinfectie gaat: in gemeenschappelijke ruimtes, zoals het restaurant, ontmoeten veel mensen elkaar, waardoor het risico op overdracht van besmettelijke ziektes wordt verhoogd. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en gasten tot een minimum te beperken, levert de nieuwe Miele AirControl luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Voor het ideale gevoel van welbehagen verwachten gasten in de gastronomie niet alleen dat de service perfect is, maar ook dat het wasgoed hygiënisch wordt gereinigd en behandeld. Gebaseerd op vele jaren ervaring heeft Miele Professional de totaaloplossing voor de gastronomie ontwikkeld.