Nieuw op Batibouw 2019

Nieuw op Batibouw

De Dialog Oven

Langs de buitenkant is de Dialog Oven niet te onderscheiden van een traditionele oven. Maar ín de Dialog Oven zit een nieuwe technologie die een revolutionaire manier van koken, bakken en roosteren aankondigt. Voor het eerst wordt gebruikgemaakt van een technologie waarbij elektromagnetische golven op een intelligente manier reageren op de textuur van het voedsel. Zo wordt vlees bijvoorbeeld gelijkmatiger gegaard en blijven de sappen erin behouden. Vis en groente behouden hun fijne structuur en deeg rijst opmerkelijk beter.

Lees alles over dit revolutionaire toestel

Nieuw design: VitroLine toestellen

Naast ContourLine, PureLine en ArtLine is er nu ook de VitroLine uitvoering. Wat Vitroline apart zet van onze andere toestellen, is de volledige glazen deur met bijhorende handgreep. De handgreep is van hoge kwaliteit metaal in de kleur van het toestel, met een glazen detail. Dankzij dit nieuwe design gaat de handgreep op in de glazen voorkant van de deur.

Intuïtieve bedieningsconcepten

Voor Miele draait design niet louter om het uitzicht van een toestel maar ook om de gebruiksbeleving. Zo zijn er maar liefst 5 intuïtieve bedieningsconcepten voor elke behoefte: 

M touch en M touch s: innovatie fulltouch-display

Direct Sensor en Direct Sensor s: sensortoetsen om uw keuze te maken

Easycontrol: sensortoetsen met 7 segments-lc-display

TasteControl, MotionReact en Foodview

Onze Generatie 7000 biedt heel wat nieuwe, interessante features, zoals:

TasteControl: de oven opent zich bij het aflopen van het programma/timer 3cm waardoor de oven maar liefst 100°C kan afkoelen in ongeveer 5 minuten. Daarna sluit de deur opnieuw om de behaalde temperatuur te behouden en het gerecht warm te houden.

MotionReact: deze feature zorgt ervoor dat de oven reageert wanneer een gebruiker het toestel nadert.

Foodview: sommige ovens bevatten een camera om in real time je gebak, vlees of ovenschotel op je smartphone met de Miele@Mobile app te zien.

G7000 vaatwassers met AutoDos

Nieuw: G7000 vaatwassers met automatische vaatwasmiddeldosering. Het wasmiddel komt uit een speciaal ontwikkelde capsule: de PowerDisk. De vaat wordt hiermee beter schoon en de dosering past zich aan het wasprogramma aan. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over de juiste dosering van het afwasmiddel!

Bezoek de Miele showroom

showroom

Niet de kans gehad om Miele te bezoeken op Batibouw?

Geen probleem! Vanaf mei 2019 vindt u de nieuwe generatie keukentoestellen in onze showroom in Mollem. U krijgt er advies op maat en kunt in alle rust alle nieuwigheden ontdekken.

 

Maak snel een afspraak