Nieuw op Batibouw 2020

Nieuw op Batibouw

Generation 7000

Met trots presenteren wij Generatie 7000: de nieuwe lijn keukenapparatuur van Miele. Het design en de kleurmogelijkheden sluiten perfect aan bij elk keukenontwerp. Gemaakt van de mooiste materialen met een tijdloze uitstraling. Generatie 7000 biedt talloze innovaties met een variëteit aan mogelijkheden. Aan elk detail is gedacht. Wij werken voortdurend aan individuele oplossingen en flexibele innovaties. En dat start met intelligente toestellen om een heerlijke maaltijd te bereiden. #LifeBeyondOrdinary

Ontdek de nieuwe Generatie 7000

FullSurface-kookplaten

Geniet van ultieme vrijheid: u kunt uw gehele kookplaat gebruiken om te koken, zonder voorgeprogrammeerde kookzones en dus met maximale flexibiliteit. Zo plaatst u uw pannen in iedere situatie optimaal en precies naar uw wens. Tot wel zes potten, pannen en braadpannen kunnen individueel worden geplaatst. Onze kookplaten met de FullSurface-functie zijn er in verschillende breedtes. 

FullSurface-kookplaten

Nieuwe kenmerken bij combi-stoomovens

Mix & Match - snel, eenvoudig en gezond koken na een lange werkdag.
DualSteam - de stoom verspreidt zich in een hele korte tijd via de twee inlaatopeningen in de oven. Voor de kwaliteit van uw gerecht is het belangrijk dat de ingestelde temperatuur op een hele korte tijd wordt bereikt. 
Combinatiegaren - sappig binnenin, krokant vanbuiten? Door combinatiegaren lukt het u allemaal. Het 3-in-1-principe: stoomoven, volwaardige (bak)oven of een combinatie van de twee.

Alle combi-stoomovens

Onze app - Miele@Home

Deze app biedt u de mogelijkheid om alle op het netwerk aangesloten Miele-toestellen snel en gemakkelijk te bedienen of de status ervan te controleren. Maar de app biedt nog veel meer. Wat dacht u van nieuwe recepten ontdekken of voedingswaarden controleren? De recept-functie biedt inspiratie en tips. U vindt voor elke gelegenheid het juiste recept. Met behulp van de “How-to”-video’s is de bereiding heel eenvoudig. Bovendien heeft u bij het gekozen recept ook meteen het boodschappenlijstje bij de hand. Met ShopConn@ct kunt u de onderhoudsproducten voor uw huishoudelijke toestellen heel gemakkelijk online bestellen. Toestellen met SmartStart worden op een door u aangegeven tijdstip ingeschakeld en starten automatisch.

G7000 vaatwassers met AutoDos

Nieuw: G7000 vaatwassers met automatische vaatwasmiddeldosering. Het wasmiddel komt uit een speciaal ontwikkelde capsule: de PowerDisk. De vaat wordt hiermee beter schoon en de dosering past zich aan het wasprogramma aan. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over de juiste dosering van het afwasmiddel!

Alles over deze nieuwe vaatwassers

Promoties op Batibouw

Tot 10% korting

Ontvang tot 10% korting op inbouwtoestellen bij aankoop van een keuken met minimum 4 verschillende Miele-keukentoestellen tussen 15 februari en 30 april 2020. Meer informatie en voorwaarden bij uw verdeler van keukentoestellen.

Alle info

Gratis kookworkshop

Geniet van een gratis kookworkshop bij aankoop van een Miele-inbouwstoomoven. Bij uw toestel vindt u een unieke code, die u ingeeft bij het boeken van een workshop. Actie geldig tot en met 31/12/2020.

Hoe vraag je een gratis kookworkshop aan

Gratis accessoires-set van Le Creuset

Gratis accessoires-set van Le Creuset bij aankoop van een Miele-combi-stoomoven. Zet uw oven al maar aan, want het bakplezier kan meteen beginnen. Het enige moeilijke is kiezen wat u eerst uit uw nieuwe combi-stoomoven gaat toveren. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op. Deze actie is geldig tot en met 31/12/2020.

Vraag hier uw set aan

Gratis Magnetik-set van Le Creuset

Bij aankoop van een Miele FullSurface-kookvlak, ontvangt u een Le Creuset Magnetik-set van 3 steelpannen met deksels t.w.v. € 369. Geef het serienummer van uw toestel in en wij sturen de gratis set naar u op. Deze actie is geldig vanaf 01/03/2020 t.e.m. 31/12/2020.

Vraag hier uw set aan

Gratis Miele Home Program

Bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven, ontvangt u een gratis Miele Home Program! Wij komen bij u thuis en presenteren en demonstreren alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele-toestellen. Deze service passen we individueel aan uw wensen aan. Geef hiervoor het serienummer van uw stoomoven in en laad de factuur met 5 toestellen op.  Deze actie is geldig vanaf 01/03/2020 tot en met 31/12/2020 bij aankoop van 5 Miele-inbouwtoestellen, waarvan 1 stoomoven.

Vraag hier uw Home Program aan

Bezoek de Miele-showrooms

showroom

Niet de kans gehad om Miele te bezoeken op Batibouw?
Of wil je graag nog meer concrete info en advies?

Geen probleem! Je kunt steeds een afspraak maken in een Miele Experience Center.
Maak hier een afspraak in het Miele Experience Center in Mollem
Maak hier een afspraak in het Miele Experience Center in Brussel
Wij geven je graag persoonlijk advies.