Beleef je keuken! inspired by Miele.

Beleef je keuken

inspired by Miele! Ontdek de Miele-keukentoestellen 2018. Wij geven jou graag héél wat tips en inspiratie.

Lees het magazine

Nieuw op Batibouw 2018 Paleis 11 Stand 113

Batibouw 2018

Ook dit jaar stond Miele op Batibouw, met een imposante stand, innovatieve toestellen en exclusieve beurspromoties. Ontdek hieronder wat we er toonden!

Lees ons Batibouw magazine

Ontdek op Batibouw

Stoomoven en microgolfoven in één

Miele is er als eerste in geslaagd de voordelen van een stoomoven en een microgolfoven samen te brengen in een inbouwstoomoven mét microgolfoven. Bij de indeling van de keuken is er, naast de oven, vaak nog plaats voor een tweede toestel en dan is dit ideaal!

Alles over dit unieke toestel

“TwoInOne” kookvlakken met geïntegreerde dampkap

Beproefde Miele-inductietechnologie met flexibele PowerFlex-kookzones gecombineerd met een effectieve luchtafzuiging. Dat is de nieuwe “TwoInOne” van Miele. Keuze voor inbouwopties zijn gegarandeerd: er kan zowel vlak ingebouwd als opgebouwd worden met een roestvrij stalen rand.

Ontdek er alles over

XL en XXL combi-stoomovens

Oven gecombineerd met stoomoven. Vele functies in één toestel: eindeloos combineren biedt alle mogelijkheden voor perfect koken, braden en bakken. Nu in XL- en XXL-versie: er is plaats voor een compleet menu voor tien personen, maar ook voor gevogelte of een hele vis.

Alle info over combi-ovens

Zelfreinigende ovens

Heel wat Miele-ovens hebben een pyrolyse-functie. Ze zijn eenvoudig schoon te maken dankzij de automatische zelfreiniging op hoge temperatuur van de vuil geworden ovenruimte. Langdurig schoonmaken of agressieve schoonmaakmiddelen zijn dus niet meer nodig.

Miele-ovens met pyrolyse

H 2000 Active - Inbouwoven aan een aantrekkelijke prijs

De H 2000 Active-serie beschikt over een ovencapaciteit van 76 liter en 5 bereidingsniveaus. Er zijn 3 verschillende versies verkrijgbaar. Deze oven is beschikbaar vanaf slechts 599 euro.
 

Ontdek alles over de H 2000 Active

Promoties

promotie

Ontvang tot €1.270* voordeel op keukentoestellen bij aankoop van een keuken met minimum 4 verschillende Miele inbouwtoestellen tussen 1 mei en 31 december 2018.

Deze promotie kan gecombineerd worden met deze acties:

Miele Home Program ter waarde van 199 euro. U krijgt gratis de uitleg over uw nieuwe toestellen bij u thuis (2 uur) als u een inbouwstoomoven of steamer koopt. De bon wordt meegeleverd via uw inbouwstoomoven of steamer.
U kunt hier een afspraak maken

Gratis accessoireset ter waarde van 475 euro. U ontvangt een inductiebraadpan, bakplaat met gaatjes en bakblikgeleiders bij aankoop van een combi-stoomoven XL of XXL. De bon wordt meegeleverd met uw combi-stoomoven XL of XXL.
U kunt de set hier aanvragen

* De maximale kortingen zijn berekend op basis van:

--Een korting van 5% op de set inbouwtoestellen (voorbeeld: DGC 6805 XL + KMDA 7774 FR + KFN 37692 iDE + G 6997 SCVi)

--€475 gratis accessoires bestaande uit: een inductiebraadpan, bakplaat met gaatjes en bakblikgeleiders bij aankoop van een stoomoven XL of XXL (voorbeeld: DGC 6805 XL) 

--Een gratis product uitleg aan huis ter waarde van €199 (Miele Home Program)

Meer informatie en voorwaarden bij uw keukentoestellenverdeler

 

Waarom Miele?

Kwaliteit

Immer Besser. Dat schreven de oprichters meer dan een eeuw geleden al op hun producten. En het zijn geen holle woorden. Alle Miele-toestellen worden in eigen Miele-fabrieken ontwikkeld en geproduceerd volgens de strengste normen. Niets wordt hierbij aan het toeval overgelaten. Als enige fabrikant in de sector test Miele zijn toestellen steekproefsgewijs om minimum 20 jaar lang mee te gaan. 

Perfect resultaat

Bij al zijn toestellen streeft Miele steeds naar het behalen van de beste resultaten. Hierbij wil Miele tegelijk de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Het ontwikkelen en produceren van energiebesparende producten is dan ook één van de top-prioriteiten. Alle toestellen zijn zo afgesteld dat ze enkel de hoeveelheid energie en water verbruiken die minimaal nodig is om de beste resultaten te halen. Hierbij zorgen we dat een lager energieverbruik nooit ten koste gaat van resultaten door vb kortere programmatijden of een hoger geluidsniveau toe te laten.

Comfort

Gebruiksvriendelijkheid is één van de belangrijkste elementen van een huishoudtoestel. De Miele-toestellen worden zo ontwikkeld dat ze eenvoudig en intuïtief te bedienen zijn door iedereen – van jong tot oud. Naast gebruiksgemak wordt er ook aandacht besteed aan de onderhoudsvriendelijkheid van de toestellen. En omdat het oog ook wat wil, gaat Miele steeds voor tijdloze designs en moderne kleuren die passen in elk interieur.