Batibouw 2023

Lekker én gezond koken met keukentoestellen die perfect bij je interieur passen en jouw kookkunsten vlot naar een hoger niveau tillen? We toonden het jou op Batibouw in Brussel! 

Miele was op Batibouw

Onze Batibouwcondities zijn nog geldig tot eind juni.

Batibouwpromoties

Ontvang 10% korting op je keukentoestellen bij aankoop van minimum 4 verschillende Miele-inbouwtoestellen, geldig vanaf 14/03/2023 tot en met 30/06/2023.
Is bovendien één van je 4 aangekochte toestellen een (combi-)stoomoven, dan ontvang je er gratis productadvies bij jou thuis bovenop! Dat betekent dat er een Miele-expert bij jou thuis langskomt om jou de werking van jouw Miele toestellen toe te lichten en te demonstreren.

Nieuwigheden van Miele

Op de Miele stand ontdekte je onze collectie ovens, combi-stoomovens, kookplaten met geïntegreerde dampkap, vaatwassers, koelkasten en koffiemachines. Zowel instapmodellen als onze meest complete keukentoestellen.

De volgende nieuwigheden toonden we jou op Batibouw:
- de nieuwste generatie Miele combi-stoomovens, met een comfortabele HydroClean-zelfreiniging. Handmatig schoonmaken hoeft niet langer.
- de nieuwe vaatwasser met FrontFit die naadloos past in elk design. Je keuken oogt perfect tot in de kleinste details.
- onze oven met SmartFood ID, die voedingsmiddelen herkent dankzij een geïntegreerde camera. Deze oven kiest automatisch het juiste programma.
- onze vaatwasser met AutoDos en geïntegreerde PowerDisk, die automatisch de exacte hoeveelheid vaatwasmiddel gebruikt. Jouw garantie voor een glanzend resultaat.

Persoonlijk advies over de Miele toestellen

Wil je graag nog meer te weten komen over Miele toestellen en onze Batibouw condities? Dan nodigen we je graag uit in één van onze vier Miele Experience Centers. Dat zijn de belevingsruimten bij uitstek van ons merk.
Je vindt er de Miele innovaties, de verschillende toestellen en de accessoires waarmee je jouw woonomgeving perfect inricht en jouw huishouden naadloos regisseert.

Jouw schat aan kookideeën

Ben je op zoek naar originele recepten? Wil je je verdiepen in het koken met stoom? Of ben je benieuwd naar een overzicht van alle culinaire workshops van onze Miele chefs?

Naar begin pagina