Vertrouwde prestaties, elegant nieuw design:
de matzwarte keukentoestellen van Miele
 

Miele keukentoestellen worden al vanaf het prille begin geroemd om hun vakkundige en minimalistische ontwerp, en zijn naadloos te integreren in uw woning. Ter ere van het 125-jarige bestaan van Miele lanceerden we een aantal modellen met een nieuwe uitvoering in matzwart. Deze modellen zijn geïnspireerd op de bekende greeploze ArtLine collectie, die al verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Door frappante kenmerken als greeploze deuren, intuïtieve touchbediening en compleet vlakke fronten passen deze geraffineerde toestellen perfect bij diverse interieurstijlen. Een ideale optie wanneer u een zwarte keuken wilt plaatsen in uw woning.
Laat u verrassen door een stijlvol en revolutionair nieuw design. Miele, Immer Besser sinds 1899.

Koken

Dezelfde prestaties, ander ontwerp

Matzwarte ovens

De toestellen in matzwart breiden het greeploze ArtLine assortiment – al verkrijgbaar in diverse kleuren – schitterend uit, en zijn naadloos te integreren in uw keuken. Ze vallen op door de strakke lijnen en een nieuw opmerkelijk, gestroomlijnd design.

Of u nu op zoek bent naar een zwarte combi-microgolfoven of bewust kiest voor gebruiksgemak, prachtige designelementen en een uitgebreid scala aan programma's – onze ovens voldoen aan al uw culinaire behoeften en passen mooi bij elke keuken.

Topkenmerken:

 • M Touch display: dankzij de grote touchdisplay kunt u het toestel makkelijk en intuïtief bedienen. Tekst en symbolen worden steeds optimaal weergegeven.
   
 • ‣ Slim netwerk: voor maximaal gebruiksgemak kunt u uw slimme toestel koppelen aan ons Miele@home* systeem, en het zo eenvoudig en veilig bedienen.
   
 • ‣ Pyrolysereiniging: dankzij deze feature wordt de oven automatisch gereinigd. Alle voedselresten verbranden tot as, en kunt u zo moeiteloos wegvegen. Voor een vlekkeloos schone ovenruimte, met minimale inspanning.

Elegantie & comfort

M Touch display

Slim netwerk

Miele@home*

Onderhoud zonder moeite

Pyrolysereiniging

Voor snel en gezond koken

Matzwarte combi-stoomovens

Met deze combi-stoomoven in een gloednieuwe tint, is stomen, bakken en braden een koud kunstje. Het toestel heeft zelfs een aansluiting voor wateraanvoer en -afvoer, voor extra gebruiksgemak.

Dankzij de automatische programma's en de mogelijkheid om meerdere functies tegelijkertijd te gebruiken, bieden combi-stoomovens ultieme veelzijdigheid in de keuken.

Topkenmerken:

 • DualSteam: door de positie van de DualSteam spuitkoppen en de krachtige stoomgenerator wordt de ovenruimte gelijkmatig met stoom gevuld, onder hoge druk en met hoge snelheid. Dat zorgt voor snelle opwarm- en bereidingstijden. Zo blijven alle vitaminen, smaken en kleuren optimaal behouden. Voor exquise resultaten.
   
 • ‣ HydroClean: de roestvrijstalen ovenruimte wordt dankzij deze functie automatisch grondig schoongemaakt. Het toestel gebruikt Mieles innovatieve reinigingsmiddel HydroCleaner om een schuim te produceren dat inwerkt op voedselresten, en hardnekkig vuil makkelijk verwijdert van elk oppervlak. Zo ziet uw oven er weer als nieuw uit.
   
 • ‣ Combi-koken: de combinatie van droge en vochtige warmte garandeert uitstekende bak- en braadresultaten. U kunt zowel de temperatuur (30 - 225 °C) als de luchtvochtigheid (0 - 100 %) instellen, en die waarden snel, en tot wel 10 keer, aanpassen.

Gelijkmatige verdeling van stoom

DualSteam

Automatische reiniging

HydroClean

Uitstekende resultaten

Combi-koken

MattFinish: een nieuwe oppervlakafwerking met een elegant design

Matzwarte kookplaten

Het nieuwe MattFinish oppervlak past subliem bij een hedendaagse keuken. Het oppervlak is zeer krasbestendig en beschermt maximaal tegen vingerafdrukken, waardoor een permanent propere look gegarandeerd is. Het voortreffelijke matzwarte ontwerp van de kookplaat werd bekroond met de prestigieuze iF Design Award 2024.

Topkenmerken:

 • ‣ PowerFlex XL: veelzijdige kookzones bieden de flexibiliteit om makkelijk twee grote pannen achter elkaar te plaatsen, of de praktische koppelingsfunctie te gebruiken om eenvoudig één grote kookzone te creëren.
   
 • ‣ ComfortSelect White: elegant en uiterst gebruiksvriendelijk. Bedien uw Miele kookplaat heel eenvoudig én geef uw keuken een schitterende, hoogwaardige uitstraling.
   
 • ‣ Silence motor: deze door Miele ontwikkelde extra stille motor is bij een sterkere afzuigcapaciteit 25 % stiller dan eerdere modellen.

Ideaal voor grote pannen

PowerFlex XL

Gebruiksvriendelijk

ComfortSelect White

Uitzonderlijk stil

Silence motor

Dé perfecte match

Matzwarte wanddampkap

Deze wanddampkap met matzwart glazen paneel past perfect bij uw zwarte inbouwkeuken.

Ze is uitgerust met een ECO motor, die een energiebesparing van tot wel 50% oplevert in vergelijking met conventionele motoren. De motor is dankzij de speciale technologie zeer stil en garandeert een sterke luchtafvoer.

Topkenmerken:

 • ‣ Con@ctivity: met deze functie worden de waarden van de kookplaat opgeslagen en verzonden naar de dampkap. De dampkap bepaalt dan automatisch het juiste vermogen op basis van de kookplaatinstellingen.
   
 • ‣ SmartControl White: het uitermate functionele design met praktische touchbediening en witte cijfers biedt een uitzonderlijk gebruiksgemak. Voor een vleugje tijdloze elegantie in uw keuken.
   
 • ‣ Roestvrijstalen vetfilter: Miele dampkappen hebben een 10-laagse roestvrijstalen filter die vetdeeltjes uitstekend verwijdert, en makkelijk schoon te maken is in de vaatwasser.

Slimme besturing van de ventilator

Con@ctivity

Uniek bedieningsgemak

SmartControl White

Makkelijk schoon te maken

Vetfilter

 

 

Koffie

Een koffiemachine die perfect geïntegreerd is in uw keuken

Matzwarte inbouwkoffiemachines

De optimaal geïntegreerde koffiemachines van Miele passen perfect bij uw elegante matzwarte keuken, en zijn naadloos in te bouwen.

Topkenmerken:

 • ‣ CupSensor**: de gepatenteerde CupSensor** detecteert automatisch de grootte van het kopje. De tuit wordt vervolgens op de juiste hoogte ingesteld. Zo wordt spatten voorkomen en kunt u ook makkelijk grote glazen, zoals voor latte macchiato, gebruiken.
   
 • ‣ EasyClick melksysteem: u kunt de glazen melkkan eenvoudig vastklikken en verwijderen. Zodra uw cappuccino bereid is, zet u de kan gewoon terug in de koelkast.
   
 • ‣ AutoDescale & AutoClean: automatische reiniging garandeert eenvoudig onderhoud van uw koffiemachine. Dankzij AutoClean wordt het melkreservoir volledig schoongemaakt en het koffiereservoir helemaal ontvet. Met de AutoDescale functie wordt het hele toestel bovendien ontkalkt.

Altijd de juiste hoogte

CupSensor**

Handig melkreservoir

EasyClick systeem

Reinigen zonder moeite

AutoDescale & AutoClean

Van boon tot koffie

Matzwarte vrijstaande koffiemachines

Geef uw keuken nog meer elan met een bijpassende vrijstaande koffiemachine. Onze bestaande collectie is uitgebreid met een nieuw matzwart ontwerp, dat prachtig in het oog springt door de strakke lijnen. Geniet optimaal van uitzonderlijke koffiemomenten.

Topkenmerken:

 • ‣ OneTouch for Two: bereid twee koffiespecialiteiten tegelijkertijd met één druk op de knop. Omdat koffie nog veel heerlijker smaakt als u er samen van geniet.
   
 • ‣ Aromatic System: onze innovatieve kegelvormige koffiemolen, het filtersysteem en de pomp zijn perfect afgestemd op elkaar. Zo wordt steeds de juiste hoeveelheid bonen gemalen. Voor heerlijk verse koffie, met een optimaal aroma en een intense volle smaak, keer op keer.
   
 • ‣ Eenvoudige bediening en reiniging: dankzij slimme functies en een intuïtieve gebruikersinterface kunt u snel en makkelijk verrukkelijke koffie bereiden. De handige reinigingsprogramma's en automatische spoelfunctie garanderen maximaal bedieningsgemak en superieure hygiëne.

Twee koffies tegelijkertijd

OneTouch for Two

Versgemalen bonen

Aromatic System

Perfecte koffie, makkelijk schoon te maken

Eenvoudig te bedienen

 

 

Koeling

Perfecte bewaaromstandigheden voor uw wijnflessen

Matzwarte wijnklimaatkast

Het assortiment inbouwwijnklimaatkasten is uitgebreid met een nieuwe uitvoering in matzwart. Dankzij Push2Open gaat de deur makkelijk open met één lichte druk. Dit toestel is perfect te integreren in een greeploze keuken. Bewaar wijnflessen veilig en in optimale omstandigheden door de aanpasbare ruimte.

Topkenmerken:

 • ‣ Push2Open: een lichte druk op het glas activeert het deurmechanisme, zodat de deur voorzichtig opengaat.
   
 • ‣ FlexiFrame Plus: de staafjes van de roosters zijn makkelijk te verplaatsen en uitstekend aan te passen aan verschillende flesgroottes. Zo kunt u zelfs magnums veilig bewaren.
   
 • ‣ UV Protection: dankzij de glazen deur met geïntegreerde UV-filter beschermt de wijnklimaatkast uw wijnflessen maximaal tegen UV-straling, die chemische reacties kan veroorzaken.

Openen zonder hendel

Push2Open

Geschikt voor grote en kleine flessen

FlexiFrame Plus

Uitstekende bescherming

Glazen deur met UV-filter

Langere versheid, flexibele bewaring

Matzwarte koel-vriescombinatie

De vrijstaande koel-vriescombinatie in matzwart is uitgerust met een deur met Click2Open systeem. Daardoor is het toestel perfect te integreren in een greeploze keuken.

Dankzij praktische eigenschappen als NoFrost, waarbij ijsvorming in het vriesvak voorkomen wordt, blijven voedingsmiddelen langer vers. Voor extra gebruiksgemak. Met ComfortClean kunt u de hoogwaardige deurvakken veilig reinigen in de vaatwasser.

Topkenmerken:

 • ‣ PerfectFresh Pro: in de PerfectFresh Pro lade kunt u voedingsmiddelen langer bewaren bij optimale temperaturen. Dankzij de ideale luchtvochtigheid in de lade blijven vlees, vis en zuivelproducten tot wel 3 keer langer vers.
   
 • ‣ Click2Open: met Click2Open kunt u de deur van de koelkast makkelijk en op een heel praktische manier openen.
   
 • ‣ CleanSteel achterwand: vervaardigd van materialen van topkwaliteit, voor een betere temperatuurverdeling in de binnenruimte van het toestel, zonder zichtbare condens- of ijsvorming.

Houdt voedingsmiddelen langer vers

PerfectFresh Pro

Makkelijk openen

Click2Open

Ideale verdeling van koude lucht

CleanSteel achterwand

 

 

Meer redenen om voor Miele te kiezen

 

 

Voetnoten

Sommige matzwarte inbouwtoestellen zijn verkrijgbaar vanaf mei/juni 2024. De kenmerken die op deze pagina vermeld zijn, kunnen variëren en zijn afhankelijk van het model. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie en als voorbeeld.
*Extra digitale functies van Miele & Cie. KG. Alle slimme toepassingen worden ondersteund door het Miele@home systeem. De beschikbare functies kunnen verschillen per model en per land.
**Patent: EP 2454977 B1

 

 

 

Naar begin pagina