Communicatie tussen toestellen

Slimme toestellen het beste opgenomen in het netwerk

Comfortabel en flexibel: uw Miele toestellen in het netwerk kunnen niet alleen via een app, spraakassistent of met behulp van partneroplossingen worden aangestuurd, ze communiceren ook met elkaar. Zo neemt bijvoorbeeld uw droogkast na het wassen automatisch het juiste droogprogramma over. Hierdoor worden belangrijke stappen in de bediening geautomatiseerd of aanzienlijk vereenvoudigd. Uw toestellen “denken” intelligent en maken uw dagelijkse leven gemakkelijker.

Intelligente koppeling

Uw in het netwerk verbonden Miele toestellen denken met u mee! Ze communiceren namelijk intelligent met elkaar. Zo wordt het starten van een toestel namelijk geactiveerd of worden de vermogensstanden gereguleerd – en dat allemaal zonder uw hulp. Handmatige handelingen of stappen in de bediening worden daardoor geautomatiseerd. De verbinding in het netwerk vindt plaats via de toestelinstellingen of de Miele app. Zo krijgt u minder werk en zorgt u voor meer comfort in uw dagelijks leven.

De dampkap reageert automatisch op uw kookplaatinstellingen.

Richt u volledig op wat u wilt koken: met Con@ctivity 3.0 doet uw dampkap automatisch wat hij moet doen. Zodra de kookplaat wordt in- of uitgeschakeld, reageert de dampkap vanzelf. De zuigkracht wordt afhankelijk van wat er op de kookplaat gebeurt automatisch aangepast – en zorgt zo altijd voor een aangenaam klimaat in de keuken. De toestellen communiceren met elkaar via WiFi. Met Con@ctivity 3.0 integreert u uw dampkap en kookplaat in Miele@home.

Koffiemachine en culinaire lade het beste opgenomen in het netwerk

Met de timerfunctie kunt u uw lievelingskoffie op het juiste moment bereiden. Uw koffiemachine wordt automatisch voorbereid, zodat u alleen nog maar het juiste drankje hoeft te kiezen. Dankzij Con@ctivity zijn er ook voorverwarmde kopjes beschikbaar. Uw culinaire lade staat met de koffiemachine in verbinding en wordt 30 minuten van tevoren ingeschakeld – voor koffiegenot zonder compromissen. De koppeling vindt plaats via de Miele app.

Wash2Dry: droogkast en wasmachine slim verbonden

Maximaal bedieningsgemak: dankzij de nieuwe koppelingsfunctie Wash2Dry verstuurt uw wasmachine afhankelijk van de wasbeurt uw gegevens naar de droogkast. Deze gebruikt automatisch het geschikte programma voor uw wasgoed. U moet enkel nog het wasgoed overladen, de droogkast inschakelen en Wash2Dry selecteren. Zo wordt uw textiel altijd optimaal gedroogd – zowel voor jeans als voor overhemden. Uw toestellen moeten in uw WiFi-thuisnetwerk ingelogd zijn om hiervan gebruik te kunnen maken.

Alles centraal controleren – in uw keuken

In de grote display van de keukentoestellen wordt de actuele status en eventueel de resttijd van de andere Miele toestellen weergegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld op de display van de oven de programmastatus van de wasmachine aflezen. Met SuperVision plant en regelt u uw huishouden efficiënt en comfortabel – zonder dat u uw smartphone of tablet altijd binnen bereik moet hebben.

Miele app

Smart Home-integratie

Naar begin pagina