De nieuwe Miele combi-stoomovens DGC Pro

De Pro-modellen kunnen gebruikt worden als stoomoven, als oven of als combinatie van de twee.

 

 

HydroClean-zelfreiniging
Altijd eenvoudig schoon

Maak je dagelijks leven lichter: met de HydroClean zelfreiniging wordt de ovenruimte met schuim en water gereinigd. Van agressieve reinigingsmiddelen en urenlang schoonmaken kan je daarom afzien.

HydroCleaner

HydroCleaner is een vloeibaar reinigingsmiddel voor gebruik tijdens het zelfreinigingsprogramma van de combistoomoven, genaamd HydroClean. Bij elk DGC Pro-model wordt een proefflesje meegeleverd.

Koop nu het pakket met 4 flesjes

Combinatiegaren
Het 3-in-1 principe

Sappig binnenin, krokant vanbuiten? Dankzij combinatiegaren lukt het je allemaal en volledig naar je smaak. Gebruik de combi-stoomoven (Pro) als stoomoven, als volwaardige bakoven of als combinatie van de twee.

DirectWater Plus
Altijd gebruiksklaar

Praktisch en comfortabel: alle pro-modellen kunnen optioneel in variant met vaste wateraanvoer gekozen worden. De toe- en afvoer gaan automatisch – daardoor is het vullen of legen van de watertank niet meer nodig. Condenswater in de ovenruimte wordt automatisch afgevoerd.

Mix & Match
Snel, eenvoudig en gezond

Je eigen personal assistent voor het creëren van een smakelijke maaltijd. Met Mix & Match kan je verschillende gerechten tegelijkertijd koken. Het duurt minimum 18 minuten en maximum 30 minuten om een maaltijd op tafel te toveren.

Automatisch menukoken
Volledig menu in één bereidingsproces

Bij het automatisch menukoken kan je tot drie verschillende levensmiddelen tegelijkertijd stomen. Temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden door het toestel bepaald. Voor een optimaal resultaat moet je enkel de voeding op het aangegeven tijdstip en in de aangegeven volgorde in de stoomoven plaatsen.

Naar begin pagina