Gezamenlijke passie verbindt

Graag stellen wij onze partnermerken aan u voor, die wij op grond van hun buitengewoon goede kwaliteit en hun synergie met Miele producten hebben geselecteerd.

Exclusief verkrijgbaar in onze Miele Experience Centers

Verschillende merken - één gezamenlijke passie

Wij hechten veel waarde aan een lange levensduur en aan duurzaamheid. Daarom vinden wij het belangrijk onze toestellen met producten te combineren die met dezelfde passie en filosofie worden gemaakt. Zo garanderen wij dat u bij het gebruik ervan de beste ervaringen heeft.

Exclusief verkrijgbaar in onze Miele Experience Centers

Snijplanken van Jack & Lucy

Met de hand gemaakt

Jack & Lucy is een kleine meubelmakerij in de buurt van Solingen in Duitsland en staat bekend om zijn handgemaakte en tijdloze keukenaccessoires.

Exclusieve messen van Güde

Echt handwerk

Güde is een gerenommeerd familiebedrijf van de vierde generatie en staat wereldwijd bekend om de compromisloze kwaliteit van zijn messen.

Zout- en pepermolens van Peugeot

Traditie en functie gaan hand in hand

De kruidenmolens van dit bekende merk met een jarenlange geschiedenis zijn het waarmerk van het productaanbod. Bij de productie ervan worden traditie en functie op een prachtige manier gecombineerd.

Leren schort van Witloft

Ecologisch verantwoord koken

Witloft, deel van het gerenommeerde bedrijf Combekk, is een Nederlands merk dat trots is op zijn inzet voor duurzaamheid en bekend staat als het toonbeeld van milieubewust koken.

byMölle producten van linnen

Natuurlijk mooi

byMölle is een Nederlands merk, geïnspireerd door de wonderen der natuur. Het bedrijf ontwerpt en creëert huishoudelijk textiel, dat vakwerk op maat, natuurlijke materialen en tijdloze schoonheid met elkaar verbindt.

Koffiegenot van MAOMI

Een verandering tot stand brengen

MAOMI is een gerenommeerd Duits label dat zich gespecialiseerd heeft in een eerlijke en duurzame productie. Het verbindt functionaliteit en esthetiek met elkaar en wil met zijn productieproces zorgen voor een positieve verandering.

UASHMAMA®-producten van AGGO®-papier

Wasbaar en milieuvriendelijk

Het Italiaanse familiebedrijf UASHMAMA® uit Toscane zet zich in tegen ontbossing met talloze huishoudelijke voorwerpen van zacht, maar robuust, wasbaar papier dat eruitziet en aanvoelt als leer.

Pizzaschaar van Scherenmanufaktur PAUL

Perfectie - Professie - Passie

Al meer dan 130 jaar maakt Scherenmanufaktur PAUL hoogwaardige scharen. Kwaliteit heeft bij dit bedrijf traditie: als u een schaar van Paul bezit, mag u rekenen op levenslange precisie en een betrouwbare werking.