Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele.
Hier vindt u er zes.

Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele u al om “Immer Besser” te worden. We bedoelen hiermee: we doen er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan alle andere aanbieders en onszelf continu te verbeteren. We willen het dagelijkse leven van onze klanten met steeds betere producten vereenvoudigen en hen een plezier doen. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met Miele een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Behalve door een zeer hoge kwaliteit onderscheiden onze producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Miele kiest u voor het leven. Om onze hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven we zoeken naar opties om onze organisatie én onze producten teverbeteren. Elke productverandering die wij realiseren,betekent een verbetering.

De techniek van Miele

Miele staat garant voor uitstekende resultaten en een minimaal energieverbruik. Dit geldt voor het hygiënisch en behoedzaam behandelen van uw wasgoed, uw vloeren en uw servies alsook voor veelzijdige genotsbelevingen tijdens het koken en bakken. Dit is te danken aan de vele innovatieve functies die u alleen bij Miele vindt. Dit wordt bevestigd door de talloze eerste plaatsen bij gerenommeerde producttesten overal ter wereld.

Het vakwerk van Miele

Miele staat voor echt vakwerk, waar visie, nauwkeurigheid en veel liefde voor detail
samenkomen. Elk van onze producten wordt volgens de hoogste normen vervaardigd en ondergaat een obsessieve kwaliteitscontrole tot een individuele handschoentest van het oppervlak. Van grepen uit een stuk metaal gefreesd tot uitsparingen die over alle productgroepen heen op elkaar zijn afgestemd, is elk element een deel van onze weg naar de absolute perfectie. Want niets is voor ons belangrijker dan dat u lang plezier beleeft aan Miele.

De service van Miele

Miele klanten krijgen een voorkeursbehandeling: onze snelle en efficiënte klantendienst is meerdere malen verkozen tot beste in de branche. Tijdens het bezoek van één van onze adviseurs bij u thuis presenteren en demonstreren wij u graag alle gebruiksmogelijkheden van uw Miele toestellen. En ook voor een deskundige reiniging komen wij bij u langs. Miele staat altijd voor u klaar. Beloofd!

Het design van Miele

Miele staat voor heldere vormen, een tijdloze elegantie en intuïtieve handhaving.
Een klassieke draaiknop, een onopvallende sensor of een touchscreen:
het is eenvoudig en leuk om Miele toestellen te bedienen. Nergens anders vindt u voor uw keukentoestellen zo'n variatie aan designs en kleurenpaletten voor de meest uiteenlopende stijlen en frontpanelen van het keukenmeubilair. Hoe u uw keuken ook wilt inrichten: Miele past er perfect bij.

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. Op de Duitse markt werd Miele in alle branches zelfs als beste merk gekozen (“best brand ever”). Een dergelijk merk verraadt ook iets over de gebruikers ervan: klanten van Miele stellen hoge eisen aan de prestaties en milieuvriendelijkheid van hun huishoudtoestellen. Wie Miele koopt, toont aan dat hij belang hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.