Kookworkshops

Maak kennis met de wereld van Miele. Tijdens Miele-evenementen kun je inspiratie en informatie opdoen. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan culinaire ateliers of zelfs van een echte topkok tips en fijne kneepjes afkijken. 

Helaas moeten we met veel spijt mededelen dat onze fysieke workshops momenteel niet doorgaan wegens Covid-19.

Koken staat gelijk aan vrijheid en experimenteren, maar gezien de huidige situatie kunnen we onze workshops niet geven volgens de kwaliteit die je van Miele gewend bent.

Onze excuses voor het ongemak.

We volgen de situatie op de voet en wanneer er nieuwe kookworkshops ingepland kunnen worden, zullen deze hier zichtbaar worden.

Wil je in de tussentijd van thuis uit geïnspireerd blijven? Dan kan je uiteraard altijd een kijkje nemen op onze inspiratieblog inspiredbymiele.be. Je vindt er voor ieder wat wils. Van “gourmand” recepten tot gezonde herfstspecials…

Blijf geïnspireerd, maar vooral: stay safe.

Hopelijk tot snel,
Het Miele Cooking team

Workshops met Miele-chefs

Op zoek naar de ultieme tip om jouw etentje onvergetelijk te maken?
Laat je inspireren door de geheimen van een meesterchef en ontdek waarom chefs fan zijn van onze toestellen. Door de tips en tricks kun je thuis aan de slag in jouw keuken met topgerechten.

Meer informatie
Actieve Workshop

Actieve workshops

Vind de chef in jezelf en ga actief aan de slag met onze toestellen in onze kookateliers. Je hebt keuze tussen verschillende thema’s.
In een gezellige setting bereid je, samen met onze culinaire kenners, heerlijke gerechten en ondertussen krijg je veel tips en tricks. Aan het einde van de workshops geniet je van jouw eigen bereide gerechten.

Meer informatie