Kookworkshops

Maak kennis met de wereld van Miele. Tijdens Miele-evenementen kun je inspiratie en informatie opdoen. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan culinaire ateliers of zelfs van een echte topkok tips en fijne kneepjes afkijken. We verheugen ons op je bezoek.

Momenteel bieden we twee soorten workshops aan: Kies je toestellen en de Stoomworkshop.

Uiteraard hebben we alle maatregelen genomen om elke workshop vlot en veilig te laten verlopen.
Wat is daarbij belangrijk voor jou? We vatten het even samen:

1. We demonstreren de recepten ter plekke. Jij kijkt, ontdekt en kan rechtstreeks vragen stellen aan onze chef.

2. Jij zit aan tafel, alleen of met iemand uit je bubbel. We zorgen ervoor dat anderen altijd op minstens 1,5 meter blijven. De workshops vinden altijd in kleine groepjes plaats van maximum 8 personen.

3. We vragen je om het aangeboden ontsmettingsmiddel te gebruiken en om zoveel mogelijk een mondmasker te dragen.

 

Workshops met Miele-chefs

Op zoek naar de ultieme tip om jouw etentje onvergetelijk te maken?
Laat je inspireren door de geheimen van een meesterchef en ontdek waarom chefs fan zijn van onze toestellen. Door de tips en tricks kun je thuis aan de slag in jouw keuken met topgerechten.

Meer informatie
Actieve Workshop

Actieve workshops

Vind de chef in jezelf en ga actief aan de slag met onze toestellen in onze kookateliers. Je hebt keuze tussen verschillende thema’s.
In een gezellige setting bereid je, samen met onze culinaire kenners, heerlijke gerechten en ondertussen krijg je veel tips en tricks. Aan het einde van de workshops geniet je van jouw eigen bereide gerechten.

Meer informatie

Gewoon genieten

In het gloednieuwe Miele Experience Center in Brussel kun je gewoon komen brunchen, lunchen of happy hour vieren. Leuk, lekker én je leert intussen alles over de Miele-toestellen.

Meer informatie