Miele Experience Center Antwerpen

Openingsuren

Maandag-zaterdag 10-18 uur

Miele Experience Center Antwerpen

Welkom in Antwerpen, de baken van de Belgische mode. In het hippe Hopland treedt u binnen in ons Miele Experience Center. Dit is de belevingsruimte bij uitstek van Miele.

Hier vindt u de Miele innovaties, de verschillende toestellen en de accessoires waarmee u uw woonomgeving perfect inricht en uw huishouden naadloos regisseert.

Ontdek de wereld van Miele: de nieuwste multifunctionele ovens, de meest duurzame wasmachines, intelligente droogkasten, geruisloze afwasmachines, kookplaten en dampkappen die op elkaar zijn afgestemd, de meest krachtige stofzuigers en koffiemachines voor subtiel genot.

U kunt onze toestellen openen, voelen, gebruiken en de Miele kwaliteit ervaren.

Bovendien kunt u zich laten inspireren door professionele chefs. Zij zorgen in het Miele Experience Center voor culinaire hoogstandjes en delen hun know-how.

Kom gerust langs voor uw vraag/aankoop - Maak een afspraak voor uitgebreid advies
Wenst u toelichting bij één toestel of accessoire? Kom gerust spontaan langs. Onze adviseurs helpen u meteen verder.
Voor uitgebreid advies over uw droomkeuken maakt u best een afspraak.

 

Maak een afspraak

Kerstshoppen met live cooking

Vind hét cadeau in onze Miele Experience Centers

Kom langs in een van onze 4 Miele Experience Centers en laat u inspireren door onze productadviseurs voor het ideale eindejaarscadeau. Op 8, 9, 15 en 16 december kan je in onze Miele Experience Centers  terecht bij onze chefs met allerhande vragen over je eindejaarsmenu. Ze geven met veel plezier tips en tricks voor een geslaagd diner én ze maken terwijl heerlijke kersthapjes voor iedereen. Kom langs en geniet!
Op 23 december zijn we open tot 17 uur.

Ontdek onze showroom

Zoek uw Miele dealer in de buurt

   

Naar begin pagina