Miele Experience Center Mollem

Openingsuren

Maandag-vrijdag 9-17 uur

Miele Experience Center Mollem

In de groene gordel rond Brussel heten we u welkom in het Miele Experience Center van Mollem, nabij Asse. U treedt binnen in de belevingsruimte bij uitstek van Miele.

Hier vindt u de Miele innovaties, de verschillende toestellen en de accessoires waarmee u uw woonomgeving perfect inricht en uw huishouden naadloos regisseert.

Ontdek de wereld van Miele: de nieuwste multifunctionele ovens, de meest duurzame wasmachines, intelligente droogkasten, geruisloze afwasmachines, kookplaten en dampkappen die op elkaar zijn afgestemd, de meest krachtige stofzuigers en koffiemachines die zorgen voor subtiel genot.

U kunt onze toestellen openen, voelen, gebruiken en de Miele kwaliteit ervaren.

Bovendien kunt u zich laten inspireren door professionele chefs. Zij zorgen in het Miele Experience Center voor culinaire hoogstandjes en delen hun know-how.

Kom gerust langs voor uw vraag/aankoop - Maak een afspraak voor uitgebreid advies
Wenst u toelichting bij één toestel of accessoire? Kom gerust spontaan langs. Onze adviseurs helpen u meteen verder.
Voor uitgebreid advies over uw droomkeuken maakt u best een afspraak.

 

Maak een afspraak

Persoonlijk advies over de Miele toestellen na Batibouw

Wil je graag nog meer te weten komen over Miele toestellen en onze Batibouw condities? Dan nodigen we je graag uit in één van onze vier Miele Experience Centers. Dat zijn de belevingsruimten bij uitstek van ons merk.

Je vindt er de Miele innovaties, de verschillende toestellen en de accessoires waarmee je jouw woonomgeving perfect inricht en jouw huishouden naadloos regisseert.

Ontdek onze showroom

Zoek uw Miele dealer in de buurt

   

Naar begin pagina