Miele toestellen in het Smart Home

Uw woning van de toekomst

Een Smart Home maakt het dagelijkse leven eenvoudig en zorgt voor individueel wooncomfort. Rolluiken, verwarming en huishoudtoestellen communiceren met elkaar en worden steeds vaker via een app of via spraakbesturing bediend. Ook veel Miele toestellen kunnen in een netwerk worden opgenomen. Dankzij de handige Miele Cloud-interface kunt u ze snel en eenvoudig in uw Smart Home partnertoepassing integreren. Zo kunt u genieten van de efficiëntie en het gemak van een totaal thuisnetwerk.

Slimme ideeën voor bij u thuis

Nieuwe inspiratie: we laten u voorbeelden zien van hoe partnertoepassingen het dagelijkse leven met in een netwerk opgenomen Miele toestellen gemakkelijker kunnen maken.

Energiebeheer

Energie efficiënt gebruiken

Slim energiebeheer zorgt voor meer comfort en bespaart kosten. Met behulp van uw eigen zonne-energiesysteem of van uw digitale stroommeter maakt u gebruik van energie als deze ter beschikking staat. Via een centrale energiemanager starten wasmachine, droogkast of vaatwasser dan helemaal automatisch. U kunt uw robotstofzuiger op deze manier ook eenvoudig opladen. Zo maakt u nog efficiënter gebruik van zelf opgewekte stroom.

Comfort

Maak het leven gemakkelijk

Met behulp van de Miele Cloud-interface kunt u eenvoudig huishoudtoestellen van Miele die geschikt zijn voor een netwerk integreren in bestaande domoticasystemen. Hierdoor worden alle toestellen in huis overzichtelijk weergegeven in één applicatie. U heeft altijd een duidelijk overzicht van de status van uw Miele toestellen en onderhouds- en servicemeldingen. En ook de aansturing kan centraal plaatsvinden. U kunt eenvoudig individuele acties aanmaken voor interactie met toestellen van andere fabrikanten.

Veiligheid

Praktische veiligheidsoplossingen

Rondom zorgeloos: dankzij het netwerk van uw Miele toestellen verlaat u uw huis altijd met een veilig gevoel. Integreer uw toestellen eenvoudig en gemakkelijk in uw persoonlijke beveiligingsroutine. Zodra u naar uw werk rijdt, schakelen alle Miele toestellen in het netwerk automatisch over naar de stand-bymodus. Is uw rookmelder ook verbonden met het netwerk? Dan worden in geval van nood alle kooktoestellen automatisch uitgeschakeld.

Individuele routines

Personaliseer uw slimme huis

Wilt u uw Smart Home personaliseren? Programmeer dan gewoon uw persoonlijke routines. Deze kunnen optimaal worden aangepast aan uw in het netwerk opgenomen Miele toestellen. In Dinner Mood gaat uw sfeerverlichting aan zodra u met uw gasten aan tafel gaat zitten. Wanneer u het huis verlaat, start uw robotstofzuiger automatisch. En als het wasprogramma is beëindigd, gaat uw slimme lampje branden – zo maakt u uw leven gemakkelijker!

Programmeert u zelf Home Control-applicaties voor uzelf of uw klanten en wilt u hierin Miele toestellen integreren? Maak dan gebruik van onze Miele ontwikkelaarspagina! Daar vindt u alle belangrijke informatie: https://www.miele.com/developer

 

Hier gaat u naar de ontwikkelaarspagina!

Onze samenwerkingspartners

Communicatie tussen toestellen