• Gratis bezorging vanaf 50 €

Droogkasten

Zo wordt tegenwoordig gedroogd: met een droogkast is uw wasgoed altijd snel gedroogd, onafhankelijk van het weer. Daarbij wordt het textiel heerlijk zacht en krijgt het bij Miele zelfs een lekker geurtje. Als u dat wilt. Miele-droogkasten zorgen voor een perfect resultaat bij uw was en besparen niet alleen tijd: de intelligente techniek reduceert het energieverbruik tot een minimum.

EcoDry-technologie

Besparen gedurende de levensduur van de droogkast

Miele warmtepompdroogkasten zetten wereldwijd de maatstaf voor de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de EcoDry-technologie bespaart u gedurende de hele levensduur van het toestel, want Miele houdt het energieverbruik en de droogtijden al die tijd op een laag niveau.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Geursysteem FragranceDos*

Geniet van harmonieuze geurervaringen

Heerlijk fris: met Miele wordt uw wasgoed niet alleen lekker zacht, maar gaat het ook heerlijk ruiken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Hoge condensatie-efficiëntie voor droogkasten

Een lagere luchtvochtigheid beschermt u en uw huis

Miele-droogkasten zijn een efficiëntieklasse op zichzelf: ook voor wat betreft de vochtafgifte. Dankzij onze bijzonder krachtige droogtechnologie wordt er slechts extreem weinig vocht aan de ruimte afgegeven.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Efficiëntie en duurzaamheid 

Milieuvriendelijke wasbehandeling

Duurzame handel en efficiënte productontwikkeling zijn al meer dan 120 jaar stevig verankerd in onze bedrijfsfilosofie. Dankzij de bewuste keuze van materialen onderscheiden Miele toestellen zich onder andere door hun lange levensduur en hun zeer hoge recycleerbaarheid.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • 1.Patent: EP 2 431 516
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina