• Gratis bezorging vanaf 50 €

Inbouwdampkappen

Miele vlakscherm-, onderbouw- en tussenbouwdampkappen zijn geschikt voor de klassieke inbouw in en onder bovenkastjes. Ventilatormodules bieden praktisch onbelemmerde vrijheid in de vormgeving. Ze zijn perfect voor individuele oplossingen zoals bijvoorbeeld ingebouwd in een gemetselde schoorsteen, die zo typisch is voor de keuken in een landhuis.

Inbouwdampkappen

Voor elke inbouwsituatie de juiste oplossing

Bij de groep inbouwdampkappen horen Miele vlakscherm-, onderbouw-, volledig integreerbare dampkappen en tussenbouwdampkappen. Dampkappen in deze categorie zijn geschikt voor inbouwen onder en in inbouwkasten en in individuele afzuig- of circulatiesystemen.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Bereidingssystemen

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw dampkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor elke klant een dampkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina