• Gratis bezorging vanaf 30 €

Inbouwdampkappen

Miele vlakscherm-, onderbouw- en tussenbouwdampkappen zijn geschikt voor de klassieke inbouw in en onder bovenkastjes. Ventilatormodules bieden praktisch onbelemmerde vrijheid in de vormgeving. Ze zijn perfect voor individuele oplossingen zoals bijvoorbeeld ingebouwd in een gemetselde schoorsteen, die zo typisch is voor de keuken in een landhuis.

Inbouwdampkappen

Voor elke inbouwsituatie de juiste oplossing

Bij de groep inbouwdampkappen horen Miele vlakscherm-, onderbouw-, volledig integreerbare dampkappen en tussenbouwdampkappen. Dampkappen in deze categorie zijn geschikt voor inbouwen onder en in inbouwkasten en in individuele afzuig- of circulatiesystemen.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afmetingen

Hoe breed moet een dampkap zijn?

Hoe breed moet een dampkap zijn? Dat is in de eerste plaats afhankelijk van de breedte van uw kookplaat en natuurlijk van de ruimte in uw keuken. Houd er rekening mee dat de dampkap iets breder moet zijn dan uw kookplaat. Alleen dan kan de kap de opstijgende damp en kookgeurtjes opvangen en optimaal werken. Als er niet genoeg ruimte is, dan moet de kap minstens zo breed zijn als de kookplaat eronder.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Bereidingssystemen

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afzuigkappen van Miele in beweging

Voor elke werksituatie de juiste positie

Optimale ergonomie, uiterst efficiënte luchtafzuiging en superieure integratie in de keukenomgeving – dat is Miele-techniek die fascineert.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.