• Gratis bezorging vanaf 30 €

Inbouwkoffiemachines

De inbouwkoffiemachines kunnen perfect worden ingebouwd in een hoge kast met een nis van 35 of 45 cm hoog. Gecombineerd met andere Miele-inbouwtoestellen – verticaal of horizontaal – ontstaat er zo een homogeen aanzicht.

Geniet met alle zintuigen van koffie

Beleef met al uw zintuigen

Geniet van onvergelijkbare smaakmomenten in de beste kwaliteit – van de koffieboon tot in het kleinste technische detail. Alle componenten, zowel onze inbouw- alsook onze vrijstaande koffiemachines zijn optimaal op elkaar afgestemd en perfectioneren de bereiding van vele koffiespecialiteiten.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Exclusieve koffiemelanges

Voor de beste smaak

De exclusieve Miele Black Edition-koffiebonen worden speciaal voor onze koffiemachines met de hand geplukt, geroosterd en gemengd. De 4 koffieblends zijn Fairtrade en bio-gecertificeerd. U kunt ze heel eenvoudig in de webshop van Miele bestellen (a href="http://www.shop.miele.de"shop.miele.be/a).

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Beste toestelhygiëne

Beste toestelhygiëne – volledig automatisch

Voor comfort en gemak: de schoonmaak en het ontkalken neemt uw Miele-koffiemachine u uit handen.  

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Uitvoering en bedieningsconcept

Voor elke voorkeur het passende toestel

Afhankelijk van uw keuken en voorkeuren hebt u bij Miele de keuze uit vrijstaande en inbouw-koffiemachines. Zo vindt u steeds de perfecte koffiemachine, die optimaal op uw behoeften is afgestemd.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Keuze uit vele soorten

Precies wat u lekker vindt

Geniet van perfect bereide koffiespecialiteiten of van uw favoriete thee dankzij diverse profielen die zijn afgestemd op uw persoonlijke voorkeur.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Netwerk

U houdt altijd de controle

Thuis of onderweg: met de Miele@home-app heeft u heel eenvoudig toegang. Bedien uw koffiemachine simpel en eenvoudig op afstand.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina