• Gratis bezorging vanaf 50 €

Inbouwkoffiemachines

De inbouwkoffiemachines kunnen perfect worden ingebouwd in een hoge kast met een nis van 35 of 45 cm hoog. Gecombineerd met andere Miele-inbouwtoestellen – verticaal of horizontaal – ontstaat er zo een homogeen aanzicht.

Geniet met alle zintuigen van koffie

Beleef met al uw zintuigen

Geniet van onvergelijkbare smaakmomenten in de beste kwaliteit – van de koffieboon tot in het kleinste technische detail. Alle componenten, zowel onze inbouw- alsook onze vrijstaande koffiemachines zijn optimaal op elkaar afgestemd en perfectioneren de bereiding van vele koffiespecialiteiten.

Naar de producten

Exclusieve koffiemelanges

Voor de beste smaak

De exclusieve Miele Black Edition-koffiebonen worden speciaal voor onze koffiemachines met de hand geplukt, geroosterd en gemengd. De 4 koffieblends zijn Fairtrade en bio-gecertificeerd. U kunt ze heel eenvoudig in de webshop van Miele bestellen (a href="http://www.shop.miele.de"shop.miele.be/a).

Naar de producten

Beste toestelhygiëne

Beste toestelhygiëne – volledig automatisch

Voor comfort en gemak: de schoonmaak en het ontkalken neemt uw Miele-koffiemachine u uit handen.  

Naar de producten

Uitvoering en bedieningsconcept

Voor elke voorkeur het passende toestel

Afhankelijk van uw keuken en voorkeuren hebt u bij Miele de keuze uit vrijstaande en inbouw-koffiemachines. Zo vindt u steeds de perfecte koffiemachine, die optimaal op uw behoeften is afgestemd.

Naar de producten

Keuze uit vele soorten

Precies wat u lekker vindt

Geniet van perfect bereide koffiespecialiteiten of van uw favoriete thee dankzij diverse profielen die zijn afgestemd op uw persoonlijke voorkeur.

Naar de producten

Netwerk

U houdt altijd de controle

Thuis of onderweg: met de Miele@home-app heeft u heel eenvoudig toegang. Bedien uw koffiemachine simpel en eenvoudig op afstand.

Naar de producten
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina