• Gratis bezorging vanaf 30 €

Inductiekookplaten met geïntegreerde dampkap

Een nieuw perspectief: met de geïntegreerde dampafvoer is een zichtbare dampkap verleden tijd. De afzuiging bij de kookplaat is de ideale oplossing voor hoge plafonds, schuine daken of kookeilanden. De voordelen van een inductiekookplaat gelden ook hier: minimaal energieverlies en maximale veiligheid. Met pannen die geschikt zijn voor inductiekoken, kunt u volop van deze technologie genieten.

Optimale randvoorwaarden

Voor elke inbouwsituatie het juiste toestel

De inductiekookplaat van Miele met geïntegreerde dampafvoer is verkrijgbaar in twee varianten: met en zonder roestvrijstalen randlijst rondom. Het model zonder randlijst kan vlak of liggend worden ingebouwd.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Maximale vrijheid bij de planning

Voor elke inbouwsituatie het passende toestel

De “TwoInOne” van Miele is een absolute topper onder de kookplaten met geïntegreerde wasemafvoer. Het toestel beschikt over een intelligente en doordachte technologie, werkt erg gemakkelijk en kan zonder problemen in elke keuken worden geïntegreerd. Door de inbouw van de “TwoInOne” zijn verschillende plafondhoogten of andere obstakels in het zicht geen enkel probleem meer.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Het design van de werkbladdampkap

Het middelpunt in uw keuken

U kookt graag en u wilt uw kookkunsten perfectioneren? Miele vindt het vanzelfsprekend dat koken gemakkelijk en leuk moet zijn. Om aan al uw wensen tegemoet te komen, levert Miele nu nieuwe losse kookplaten met een afzuiging in het midden. Door de geïntegreerde dampkap ontstaan daarbij volkomen nieuwe opstelmogelijkheden.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Op maat gemaakte toestelconcepten 

Uitrusting en bedieningsconcepten 

Kookt u graag voor veel personen of wilt u de meest comfortabele bediening? Bij Miele heeft u de keuze tussen verschillende, exclusieve concepten. Voor elke eis hebben wij de passende oplossing. Daardoor staat niets uw individuele kookbeleving meer in de weg. De Miele Silence motor zorgt voor een aangenaam achtergrondgeluid tijdens het koken. Deze werkt bijzonder stil – zelfs bij hoge zuigkracht.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina