• Gratis bezorging vanaf 30 €

Koel-vriescombinaties

Hier vindt elk levensmiddel zijn plekje: Miele koeltoestellen bekoren met speciale highlights die altijd optimale omstandigheden scheppen, om vers te houden, te bevriezen of te bewaren. U bepaalt zelf of u kiest voor een inbouw- of vrijstaand apparaat. Miele koeltoestellen dragen eraan bij een gezond en modern leven heerlijk comfortabel te maken.

Vrijstaande koelkasten

Bewaar uw verse voedingsmiddelen zodat ze ook vers blijven: onze vrijstaande koelkasten bieden daarvoor de perfecte verhoudingen. En zijn tegelijkertijd een vrij plaatsbaar design-object in uw keuken.

Vrijstaande koel-vriescombinaties

Optimaal koelen en vriezen in één toestel: de ideale oplossing zijn onze vrijstaande koel-vriescombinaties. Deze hebben ook nog op andere niveaus potentiaal: omdat ze vrij in de keuken kunnen worden geplaatst, kunt u er een perfecte blikvanger van maken.

Vrijstaande vrieskasten

Invriezen gaat met de Miele vrieskasten niet alleen snel en veilig, maar ook heel gemakkelijk. Er is geen reden om de vrij plaatsbare toestellen te verbergen. In tegendeel: door hun elegante design worden ze al snel het middelpunt van uw keuken.

Inbouwkoelkasten

Verse voedingsmiddelen perfect bewaren: dat is heel gemakkelijk met onze koelkasten. Door de montage van een individueel meubelfront integreert het toestel bovendien in uw persoonlijke keukendesign.

Inbouwkoel-vriescombinaties

Perfecte combinatie: uw voedingsmiddelen koelen en vriezen in één toestel. Onze alleskunners zijn echte aanpassers: met het individueel gemonteerde meubelfront passen ze perfect in de beschikbare keukenvormgeving.

Inbouwvrieskasten

Maximale veiligheid, maximaal comfort: met een Miele vrieskast vriest u voedingsmiddelen snel en gemakkelijk in. Integratie in het bestaande keukendesign lukt perfect door een individueel meubelfront te installeren.

MasterCool

Laat u fascineren: met de royale MasterCool-inbouwtoestellen is Miele baanbrekend. Consequent hoogwaardig design, verrassende innovaties en niet te imiteren comfort maken u ongekend enthousiast. Maak uw eigen combinatie uit de grote verscheidenheid aan toestellen, van koelkast tot wijnklimaatkast.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.