• Gratis bezorging vanaf 50 €

Plafondunits

Miele-plafondunits zijn bijzonder geschikt voor onopvallende inbouw boven een kookeiland. Dit maakt ze heel geschikt voor open keukens en zorgt voor vrij zicht in het woongedeelte.

Plafondunit

Geïntegreerde ventilatie belemmert het zicht niet

Niet alleen het Punkto-design, maar ook de functionaliteit en energie-efficiëntie zijn overtuigende kenmerken van de plafondunit, ontwikkeld in de Miele-fabriek in Arnsberg en met veel zorg gemaakt.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Afmetingen

Hoe breed moet een dampkap zijn?

Hoe breed moet een dampkap zijn? Dat is in de eerste plaats afhankelijk van de breedte van uw kookplaat en natuurlijk van de ruimte in uw keuken. Houd er rekening mee dat de dampkap iets breder moet zijn dan uw kookplaat. Alleen dan kan de kap de opstijgende damp en kookgeurtjes opvangen en optimaal werken. Als er niet genoeg ruimte is, dan moet de kap minstens zo breed zijn als de kookplaat eronder.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Bereidingssystemen

In elke ruimte de passende uitvoering

Met intelligente techniek zorgt Miele voor een optimaal binnenklimaat, in elke keuken.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

Ventilatietechniek

Deskundig in ventilatietechniek

Het optimaal functioneren van uw dampkap wordt in hoge mate bepaald door goede luchtafvoervoorzieningen. Bovendien is door nieuwe richtlijnen en wetten die wereldwijd gelden een voortdurende verdere ontwikkeling van afzuigtechniek voor huishoudelijke toepassingen noodzakelijk. Miele heeft voor elke klant een dampkap en alle bijbehorende afzuigtechniek voor een optimale werking van het apparaat.

Naar de producten

Meer bekijken

Sluiten

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina