• Gratis bezorging vanaf 50 €

Sledestofzuigers zonder zak

Hygiëne telt, ook bij stofzuigen zonder zak. Met onze sledestofzuigers zonder stofzak profiteert u van een zeer goede hygiënestandaard. Dit kan door onze innovatieve stofseparering. Ook het unieke bedieningscomfort en de overtuigende reinigingscapaciteit zullen u overtuigen. De eersteklas kwaliteit staat ook voor duurzaamheid: de onderhoudsvrije uitblaasfilters besparen vervolgkosten.

Reinigingsprestaties en hygiëne van de Boost CX1 

De kleinste zakloze stofzuiger van Miele

Naar de producten

De hygiëne van de Blizzard CX1

Hoe schoon is het om zonder stofzak te zuigen?

Hygiënisch legen. In vergelijking met andere stofzakloze systemen wordt het grove vuil consequent gescheiden van het fijne stof. Dit wordt in een apart reservoir opgevangen met behulp van een Gore® CleanStream®-fijnstoffilter.

Naar de producten

De reinigingsresultaten van de Blizzard CX1

Bij deze stofzuiger krijgt stof geen kans!

De Blizzard CX1 zet de nieuwe norm voor stofzuigers zonder stofzuigerzak. Door de optimale luchtgeleiding bereikt de stofzuiger een extreem hoog zuigvermogen, waardoor stof geen schijn van kans maakt. De Miele Vortex-technologie garandeert superieure prestaties.

Naar de producten

Speciale Miele stofzuigers zonder stofzuigerzak

Wat verwacht u van uw stofzuiger?

Voor bijzondere woon- en leefsituaties zijn individuele oplossingen nodig. Miele wil uw persoonlijke eisen aan hygiëne in huis zo perfect mogelijk vervullen. Daarom biedt Miele van verschillende stofzuigermodellen speciale uitvoeringsvarianten.

Naar de producten
    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina