• Gratis bezorging vanaf 30 €

Elegant design en optimale combineernbaarheid

Aan u de keuze!

SmartSelect

De vermogensstanden stelt u bij deze bedieningssoort snel en intuïtief in. Voor elke kookzone is er een van achter verlichte cijferreeks. Zo is het altijd goed leesbaar, vanaf welke hoek u ook kijkt. -De timertijden zijn nog eenvoudiger in te stellen door de gescheiden keuze van de kookwekker en de automatische uitschakeling.

Metalen knoppen

Hoogwaardige metalen knoppen staan in contrast met het elegante design van de Gas-SmartLine-elementen. Ze onderlijnen het professionele karakter en laten een comfortabele bediening toe.

Inbouwmogelijkheden

Miele SmartLine-elementen van Miele fascineren door hun bijzondere design en comfort. Ondanks de verschillende toestellen vormen de modellen optisch een eenheid. Bij gecombineerde inbouw ontstaat een bij elkaar horende, verfijnde combinatie van toestellen. Naadloze of aansluitende inbouw - het design-hoogtepunt in elke keuken!

Combineerbaarheid met klassieke kookzone

Door de harmonisering van de toesteldieptes en de SmartSelect-besturing is het mogelijk om SmartLine-elementen met klassieke inductiekookplaten meteen breedte van 60 cm te combineren. Zo onstaan er grenzeloze combinaties en een nooit geziene flexibiliteit.

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina