• Gratis bezorging vanaf 30 €

De vrijheid om te koken zoals u het wilt

Voor elke voorkeur het passende toestel

Inductie

Snel en energie-efficiënt: Bij het koken op een inductiekookplaat ontstaat de warmte rechtstreeks in de bodem van de pan. De grootte van de pan wordt automatisch herkend. Er gaat vrijwel geen energie verloren. De gedeeltes naast de kookzones blijven relatief koel waardoor koken met inductie heel veilig is. Naast de flexibiliteit is ook de snelheid van de PowerFlex-kookzones uniek. Inductie heeft door zijn voordelen reeds lang zijn intrede gedaan in professionele keukens.

Gas

Gas is een primaire energie. Dat houdt in dat het een energievorm is die uit de natuur afkomstig is en die geen bewerking hoeft te ondergaan om in de praktijk te kunnen worden gebruikt. Daarom is koken op gas niet belastend voor het milieu.

Inductiewok

Professionele klasse: de Miele wokpan is perfect afgestemd op vorm en functie en ligt perfect passend in een speciale opening. Zo wordt de warmte optimaal verdeeld en is het resultaat perfect. Bovendien voorkomt het intelligente systeem ControlInduc® dat olie of vet oververhit raken.De Miele-inductiewok biedt u speciale, comfortabele functies, zoals de Booster-functie.

Teppan Yaki

Moderne Japanse kooktraditie: het teppankoken is een van de culinaire belevingen in de moderne keuken. Daarbij worden de voedingsmiddelen direct op het hete oppervlak van roestvrij staal bereid. De met inductie verwarmde Miele Teppan Yaki beschikt over twee apart bruikbare hittezones: zo kunt u meerdere gerechten gelijktijdig met verschillende temperatuur bereiden resp. warm houden.

Werkbladafzuiging

Koken zonder storende kookluchtjes en geurtjes is mogelijk met de nieuwe Miele-werkbladafzuiging. Door de opstelling in het midden tussen twee SmartLine-elementen wordt de wasem precies afgezogen op de plek waar het ontstaat. De werkblafzuiging kan ook naast gaselementen gebruikt worden. In dit geval doet de afdekking dienst als magnetische vlambescherming.

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina