• Gratis bezorging vanaf 30 €

Vrij te combineren SmartLine-werkbladdampkap

Overtuigend door flexibiliteit en kwaliteit

Flexibele installatiemogelijkheden

de Miele werkbladafzuiging is in elk opzicht flexibel: de ventialtor wordt in de sokkel geplaatst en is geschikt voor een hoogst efficiënte luchtafvoer én -circulatie, bijvoorbeeld in passiefhuizen. Naast de vele technische voordelen biedt de werkbladafzuiging door zijn compacte constructie volledig nieuwe installatiemogelijkheden. In een onderkast neemt het toestel zeer weinig ruimte in beslag en blijft er nog genoeg plaats voor de schuifladen.

Eenvoudige reiniging

U maakt alle bewegende delen van de werkbladafzuiging eenvoudig met de hand of in een vaatwasser schoon.

Kanaalsysteem tot sokkelventilator

Meegeleverd vlakkanaalsysteem (222 x 89 mm) voor de luchtgeleiding tot de sokkelventilator. Bestaande uit: 1 buisbocht 90° horizontaal, 1 buisbocht 90° verticaal, 1 recht stuk 50 cm (kan individueel worden ingekort) en 1 verbindingsstuk van hoekig naar rond naar de sokkelventilator.

Roestvrijstalen vetfilter

Miele werkbladafzuigingen zijn uitgerust met een 10-lagige roestvrijstalen vetfilter. Het afdekblad en de filterhouder bestaan uit hoogwaardig roestvrij staal. Bij de comfortabele reiniging van de vetfilter in de afwasautomaat ontstaan er geen zichtbare verkleuringen. Daardoor blijven Miele-vetfilters er nog lange tijd goed uitzien.

ECO-motor

De ECO-motor werkt op gelijkstroom en bespaart tot 70 % op stroom in vergelijking met conventionele motoren. Dankzij deze technologie loopt de motor bijzonder rustig en is hij net zo krachtig als alle bij Miele gebruikte motoren.

Miele CleanCover

Achter de vetfilters bevindt zich de CleanCover-afzuigunit van Miele. In plaats van scherpe metalen randen en elektrische onderdelen bevindt zich hier alleen een gesloten, glad oppervlak. Het oppervlak is bijzonder eenvoudig schoon te maken en voorkomt bovendien dat u in contact komt met snoeren en onderdelen van de motor. Miele-zorg in detail – voor meer comfort en veiligheid.

Energie-efficiëntieklasse

Het energielabel informeert u in één oogopslag wat het energieverbruik van uw tafelfan is. Miele-toestellen verenigen de beste waarden met een hoge efficiëntie van ventilator en vetfilter.

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina