• Gratis bezorging vanaf 30 €

Volledige inductie

Meer flexibiliteit kan niet

FullSurface

Geniet van ultieme vrijheid : u kunt uw gehele kookplaat gebruiken om te koken, zonder voorgeprogrammeerde kookzones en dus met maximale flexibiliteit. Zo plaatst u uw pannen in iedere situatie optimaal en precies naar uw wens. Tot wel zes potten, pannen en braadpannen geschikt voor inductie kunnen individueel worden geplaatst. Onze kookplaten met de functie FullSurface inductie zijn er in verschillende breedtes.

Intelligente panherkenning 

Flexibele kookplaat, flexibele bediening: de bedieningselementen verschijnen met de intelligente panherkenning altijd op de goede plaats, waar de pan ook wordt neergezet. En dit uiterst elegant, want de bediening is alleen zichtbaar wanneer er een pan is geplaatst. De bedieningsstrook is altijd duidelijk toegewezen – en volgt uw pan, ook wanneer deze wordt verschoven. Al onze kookplaten met instelling Volledige plaat beschikken over de intelligente panherkenning. 

Hulp bij positioneren 

Pole-position voor uw pannen: met deze ondersteuning plaatst u uw pannen op de ideale plek. En u optimaliseert daarmee uw kookproces, want een ongewenste vermogensstand wegens ongunstige plaatsing wordt voorkomen. De optimale positie wordt hoorbaar en zichtbaar intuïtief aan u duidelijk gemaakt – door het verschuiven van de pannen komt u de aanwijzingen na. 

SilentMove 

Dankzij SilentMove beweegt u pannen bijna geruisloos over uw kookplaat. Een speciale opdruk van de keramische plaat zorgt hiervoor. Kookgerei kan zo duidelijk comfortabeler en zachter worden verschoven – voor een prettige atmosfeer tijdens het koken.

DiamondFinish 

De bijzondere coating van de keramische plaat is, vergeleken met gebruikelijke keramische platen, meer dan 2 keer zo hard. Krassen die ontstaan doordat kookgerei vaak wordt verschoven, worden hierdoor duidelijk verminderd. Dankzij DiamondFinish ontstaan er 95% minder krassen door zand en 70% minder door scherpe sponsjes. Het voordeel: uw kookplaat is moeiteloos bestand tegen de dagelijkse belastingen en ziet er langer als nieuw uit. Voor langdurig kookplezier. Het DiamondFinish-oppervlak heeft daarnaast een hoogwaardige glansgraad. Deze geeft uw kookplaat een elegante uitstraling, voor een esthetisch en kwalitatief hoogwaardig keukenontwerp. 

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina